Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.
-15%

LIERAC HOMME ANTI-FATIGUE хидратиращ гел-крем 50ml

Код: 15822
Марка: LIERAC Производител: SELEKTA
51,63 лв.
60,74 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Този силно освежаващ гел-крем подпомага ‘събуждането’ на клетките и насърчава кожата да произвежда свои източници на енергия, за да се справи с появата на видимите следи от стрес и умора.

Този ефект е възможен благодарение на екстракт от зелена еуглена (едноклетъчно микроводорасло), което има способностите да:

- увеличава продукцията на АТФ-аденозин трифосфат  в клетките на кожата с +48% след 2 часа*,

- инициира неосинтеза на IP3 – инозитол трифосфат, ключова молекула в клетъчната енергийна каскада, над +343% след 1 минута*.

Кожата е по-устойчива на умора, времето на възстановяване е намалено с 30.2%, горните слоеве са с по-малко ‘белези’ и с 21.3% е намалена склонността на кожата да се деформира**.

За да се възстанови кожата до  върховото си състояние, тази ревитализираща формула използва динамизма на SKINPOWER5 комплекс плюс енергетизиращи агенти извлечени от жен-шен и кофеин.  Кожата се чувства идеално овлажнена, възвръща своята сила и виталност.

Марка:
LIERAC
Производител:
SELEKTA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна