Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

URIAGE DUO EAU THERMALLE 300ml 1+1

Код: 25321
Марка: URIAGE Производител: DERMICOS
26,69 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Хидратираща Термална вода за всекидневна употреба, подходяща за всеки тип кожа, която ефективно успокоява, овлажнява в дълбочина, предпазва от въздействието на агресии, прави кожата мека и сияйна. С лечебната си сила и високото си съдържание на микроелементи и минерални соли, защитният спрей е източник на здраве и свежест за чувствителната кожа.

Благодарение на високата концентрация на минерални соли, подобни на NMF (естествения овлажняващ фактор ) на кожата, Uriage Thermal Water има уникални хидратиращи свойства, като същевременно с това успокоява дългтотрайно. Силицият, съдържащ се в продукта, подсилва хидролипидния филм на кожата, а термалната вода спомага за възстановяването на кожната бариера, поради съдържанието на минерални соли. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

Впръсквайте толкова често, колкото е необходимо. Впръскайте и оставете да действа. Не подсушавайте и не избърсвайте, за да осигурите проникването на активните съставки.

 

Марка:
URIAGE
Производител:
DERMICOS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна