Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

BIO-OIL 200ml

Код: 31406
41,60 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Формулата на Био-Ойл комбинира растителни екстракти и витамини в маслена среда. Съдържа революционната съставка PurCellin Oil™, която подобрява плътността на формулата, като я прави лека, немазна и осигурява доброто проникване на витамините и растителните екстракти в кожата. Био ойл се прилага при белези, стрии, бръчки, повяхнала и дехидратирана кожа, кожа с неравномерен тен.

• Белези: Те са неразделна част от процеса на зарастване на рани и резултат от свръхпроизводството на колаген на мястото на раната. Белезите могат да се променят с течение на времето, но никога не изчезват напълно. Bio-Oil е разработен, за да подобри вида на кожата с белези, но не може да ги премахне напълно.Bio-Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения върху белега и в продължение на минимум 3 месеца. Нанасяйте Bio-Oil върху нови белези, едва когато раната е зараснала. Не използвайте върху разранена кожа. Ефектът е индивидуален.

• Стрии: Когато тялото се разширява по-бързо от покриващата го кожа, на места тя се разкъсва от прекомерното разтягане, образувайки белег при зарастването. Тези белези остават по повърхността на кожата под формата на стрии.Склонността към образуване на стрии варира в зависимост от типа кожа, раса, възраст, начин на хранене и ниво на хидратация. По- склонни към поява на стрии са бременните жени, хора, занимаващи се с бодибилдинг, юноши с пикове в растежа и хора с рязка промяна в теглото.

• Неравномерен тен: Пигментацията на кожата е резултат от неравномерното производството на меланин. То може да бъде предизвикано от външни фактори, като например прекомерно излагане на слънце или след употреба на избелващи продукти с ниско качество, или вътрешни причини: като хормонални промени, свързани с бременност, менопауза или използването на перорални контрацептиви. Bio-Oil спомага за подобряване вида на кожата при пигментация и изравняване на тена. Bio Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения и в продължение на минимум 3 месеца. Bio-Oil не съдържа слънцезащитен фактор. Нанасяйте слънцезащитен продукт, само след като Bio-Oil е напълно абсорбиран от кожата. Ефектът е индивидуален.

• Застаряваща кожа: Бръчките по кожата, които се появяват с напредване на възрастта, обикновено са причинени от отслабването на колагеновите и еластиновите влакна в кожата. Bio-Oil съдържа многобройни съставки, които спомагат да се запази младия вид на кожата, като я прави по-мека, по-гладка, по-еластична и намалява бръчките. Bio-Oil хидратира, което подобрява текстурата, тена и видимо намалява фините линии и бръчки.Bio-Oil се нанася два пъти дневно върху засегнатите участъци на кожата. Ефектът е индивидуален.

• Дехидратирана кожа: Повърхността на кожата има невидим мазен слой, които играе бариерна функция и запазва влагата във вътрешността й. При много сух климат, този липиден слой често не може да се справи и голяма част от влагата се изпарява от кожата. Ежедневното къпане задълбочава това състояние и унищожава липидния слой под изсушаващото действие на сапуна и водата. Bio-Oil снабдява кожата с необходимите вещества, за да възстанови липидния слой и запази влагата.

Bio-Oil се произвежда според стандартите на cGMP (действащата Добра Производствена Практика), постановена от Световната Здравна Организация. Всички съставки са изпитани за чистота и микробиологично замърсяване преди производство и проба от всяка произведена партида е лабораторно изследвана и после запазена за наблюдение в продължение на 5-годишен период. Предлага се в удобна опаковка от 200 мл.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна