PHYTO SOLBA COLOR Боя за коса N 8CD

Код: 10332
Марка: PHYTO Производител: ALES GROUP
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Високо-толерантна формула, базирана на растителни натурални пигменти, които не увреждат косата и скалпа. Доказана 100% покривност на белите коси. Максимална грижа за скалпа и косата след боядисване. Нова формула с добавено хидратиращо масло HUILE D’ALÈS - уникална комбинация от рициново масло и етерични масла (градински чай, розмарин, хвойнови плодове и лимон).

 

Състав: Ниско съдържание на амоняк – до 2%, натурални растителни пигменти: тинктурни растителни екстракти (от 57% до 61%). Формула без p-phenylenediamine и resorcin.

 

Начин на употреба: Смесете лосиона и оцветяващия крем и нанесете върху косата кичур по кичур. Оставате за 30 мин. Изплакнете обилно. Нанесете балсама  за след боядисване върху цялата коса. След 2 минути изплакнете обилно.

При боядисване на израснали корени, нанесете първо боя върху тях, изчакайте 20 мин, разнесете останалата боя по дължината на косата и оставете още 10 мин.

В случай, че косата е била боядисвана, сместа се нанася първо върху корените, оставя се да подейства в продължение на 10 мин, след което се нанася и по продължение на косъма.  След още 20 мин. се изплаква обилно и се пристъпва към нанасяне на защитния балсам. Боите за коса PHYTOSOLBA COLOR могат да се ползват на всеки 4-5 седмици.

 

Предпазни мерки:

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с "черна къна" могат да повишат риска от алергия.

Не боядисвайте косата си, ако:

- имате обрив на лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен;

- вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата;

- в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с "черна къна".

Направете тест за алергия 48 ч. преди нанасяне на боята.

 

Марка:
PHYTO
Производител:
ALES GROUP

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна