-45%

RENE FURTERER PROMO OKARA AL шампоан 200ml + спрей 150ml + NATURIA сух ш-н 250ml

Код: 30309
Марка: Rene Furterer Производител: PIERRE FABRE
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

КОМПЛЕКТ Rene Furterer Okara Active Light Шампоан за изрусена коса х200 мл + Подсилващ спрей за изрусена коса х150 мл + Naturia Сух шампоан х250 мл. 

 

 

Rene Furterer Okara Active Light Шампоан за изрусена коса е специално създаден просветляващ шампоан за изрусена коса и кичури от марката Рене Фюртерер. Обогатен с натурален екстракт от мед, който придава на косата изключителен сияен цвят, като междувременно с това я прави гладка, жизнена и с невероятен блясък. Шампоанът Окара Актив Лайт има свойствата да подчертава светлите нюанси, като разкрива констраста в изрусената коса, предотварятва избледняването на цвета и противодейства на вредните фактори от околната среда, които са способни да нарушат здарвето и вида на косата. Okara Active Light Shampoo прави косата мека, здрава и хидратира косъма в дълбочина, като освен това осигурява оптимална защита дори за чувсвителния скалп. Благодарение на мощната си формула, която е съставена от 99% естествени активни съставки този продукт е с доказана ефективност. Предлага се в удобна опаковка от 200 мл.

 

 

 

Rene Furterer Okara Active Light Подсилващ спрей за изрусена коса е специално създаден за изрусена коса и коса на кичури от марката Рене Фюртерер. Обогатен с натурален екстракт от мед, който придава на косата изключителен бляскава цвят, като междувременно с това я прави гладка, жизнена и лесна за разресване. Спрея Окара Актив Лайт има свойствата да подчертава светлите нюанси, като разкрива контраста в изрусената коса, предотвратява избледняването на цвета и противодейства на вредните фактори от околната среда, които са способни да нарушат здравето и вида на косата. След употребата на продукта косата става мека, здрава и хидратирана, като освен това осигурява оптимална защита дори за чувствителния скалп. Благодарение на мощната си формула, която е съставена от 99% естествени активни съставки този продукт е с доказана ефективност. Предлага се в удобна опаковка от 150 мл.

 

 

 

Rene Furterer Naturia Сух шампоан е продукт с марка Рене Фюртерер от серия Натуриа. Еквилибриращ сух шампоан подходящ за поддържане на косата между обичайните измивания. Подходящ за практична и ефективна грижа извън дома: при спорт, дълги пътувания, след изправяне на косата и други. Той има мигновен ефект, който почиства косата, без намокряне, като абсорбира омазняването и миризмата, освежа и възстановява нужният обем. Шампоанът е с приятен аромат, за употреба без намокряне. Не сърържа парабени и сулфати. Без натриев хлорид и рН. Предлага се в удобна опаковка от 250 мл.

 

Марка:
Rene Furterer
Производител:
PIERRE FABRE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна