Eucerin Крем-гел против слънчеви алергии SPF25, 150 ml

Код: 4498
Марка: EUCERIN Производител: Beiersdorf
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Крем-гел със средна UV защита и защита от алергии

 

Леката текстура на крем-гела предпазва от слънчеви алергии и увреждане, причинено от слънцето

Eucerin Слънцезащитен крем-гел против слънчеви алергии SPF 25 е специално създаден да се грижи за кожа, склонна към слънчеви алергии.

Иновативната технология предоставя ефикасна защита срещу увреждане, причинено от UV лъчи, и срещу слънчеви алергии:
Високоефективна фотостабилна UVA и UVB филтърна система с Tinosorb S и осигуряват клетъчна защита с Ликохалкон А осигурява надеждна защита срещу слънчеви изгаряния. Продуктът отговаря е в съотвестствие със стандартите на ЕС и на Personal Care Association (позната от преди като COLIPA).
В допълнение съдържа мощния фито антиоксидант AGR (Alpha-Glucosyl-Rutin), който заздравява естествената защита на кожата от свободни радикали, които са основният отключващ фактор за появата на слънчеви алергии.

Повечето слънчеви алергии, като полиморфната светлинна ерупция (PLE), са причинени от реакция на имунната система към оксидативния стрес, причинен от UV лъчите, най-вече от UVA лъчите предизвикват формирането на свободни радикали в клетките. Хиперреакцията на имунната система може да предизвика възпаление, което да се изрази в различни форми на пъпки, пришки, сърбеж и мехури.

 

Продуктът има немазна, водоустойчива формула, която не съдържа емулгатори или парфюми и е подходящ за кожа, чувствителна към слънцето.

 

Избягвайте контакт с очите.
Не използвайте за малки деца.
Избягвайте интензивното обедно слънце и прекомерното излагане на слънце, защото дори и най-високия SPF не ви осигурява 100% защита.
Нанасяйте обилно слънцезащитен продукт преди излагане на слънце; редовно нанасяйте повторно, особено след изпотяване, плуване и подсушаване, за да поддържате необходимата защита. Недостатъчното количество намалява вашата защита!
Изчакайте слънцезащитния продукт да попие добре, преди да се облечете, за да не остави петна по вашите дрехи.
Не се излагайте продължително на слънце, дори и със слънчева защита!

Марка:
EUCERIN
Производител:
Beiersdorf

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна