Eucerin Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа SPF 30 50 ml

Код: 18035
Марка: EUCERIN Производител: Beiersdorf
27,71 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Слънцезащитен продукт за мазна предразположена към акне кожа

 

Ултралека формула срещу лъщене, за специална защита от причинени от слънцето увреждания.

 

Eucerin Слънцезащитен гел-крем за лице за мазна кожа SPF 30 е специално разработен за много висока защита от слънцето на мазна кожа и кожа, склонна към акне. Предпазва от фотоуврежания и фотостареене и подобрява състоянието на кожата.

 

Високоефективната и стабилна UVA/UVB филтърна система е в съответствие с изискванията на Cosmetics Europe - The Personal Care Association (предишна COLIPA), осигуряваща сигурна защита.

 

Комбинацията от Licohalcone A и Glycyrrhentinic Acid, осигурява биологична защита за кожата. Licohalcone A е мощен антиоксидант, който предпазва клетките на кожата от увреждане, причинено от свободни радикали. Глицеритиновата киселина стимулира естествените защитни механизми на кожата.

 

Продуктът е с Технология Oil Control, специално разработен за нуждите на мазната и склонна към акне кожа. Съдържа себум-регулиращ L-Carnitine и комбинация от абсорбиращи липидите пигменти, които моментално придават матиращ ефект на кожата, дори и при топъл и влажен климат.

 

Pазклатете добре, след това нанесете обилно преди излагане на слънце.
Позволете да попие напълно и избягвайте директен контакт с текстил и твърди повърхности, за да избегнете появата на петна.
Често нанасяйте допълнително.
Това е особено важно след плуване, потене и подсушаване, тъй като тези дейности намаляват първоначалното ниво на защита.

 


Никога не пръскайте директно върху лицето и избягвайте вдишване.
Нивото на защита завиди от нанесеното количество, намалено количество значително ще намали нивото на защита.
Дори когато използвате слънцезащитен продукт, не стойте на слънце прекалено дълго, тъй като прекаленото излагане на слънце е сериозно заплаха за здравето и дори продуктите с висок SPF не предлагат 100% защита.
Никога не излагайте бебета и малки деца на пряка слънчева светлина. По време и след нанасяне стойте далеч от всякакви източници на запалване, тъй като аерозолната опаковка е силно запалима.

За допълнителни инструкции моля погледнете опаковката.

Марка:
EUCERIN
Производител:
Beiersdorf

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна