Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.
-10%

A-DERMA PROTECT AD SPF50+ крем 150ml промо цена

Код: 33162
33,57 лв.
37,30 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

За 1ви път, фотозащитен продукт, специално формулиран и тестван, за да отговори на нуждите на кожата, склонна към атопия с текстура за истинско удоволствие. 

 

  • Protect AD Крем SPF 50+ много висока защита защитава от вредните ефекти на UV лъчите, като възстановява кожната бариера.

 

Подходящ ли е за мен?

 

"Търся специфична фотозащита за моята склонна към атопия кожа, с фактор 50+, която защитава моята уязвима кожа ефикасно от UV лъчите, като подсилва кожната бариера. Търся и адаптирана текстура за удоволствие при употреба."

 

Как се използва?

 

За нанасяне редовно и в достатъчно количество, на лице при излагане на слънце (пр. обяд на терасата, при разходка...). За постигане на посоченото ниво на защита, трябва да се нанесе количество  2 mg/cm² кожа, което е еквивалент на количество, покриващо 1 пръст за зона лице и шия.

 

Съставки

 

 

1 : Емолиентен комплекс от 3 агента: защитаващ-подхранващ, хидратиращ, за да противодейства на дехидратацията, дължаща се на слънцето и растителен емолиентен агент за възстановяване на кожната бариера. 

2: ПАТЕНТОВАНА СЛЪНЦЕЗАЩИТНА ИНОВАЦИЯ*: Barriestolide®, извлечен от Масло от Кълнове от Овес Rhealba®:  подсилва уязвената от слънце кожна бариера.

3: Масло от Кълнове от Овес Rhealba® : съхранява клетъчните защити срещу UVA лъчите. 

 

Без: аромат, октокрилен, цинамат, феноксиетанол, алкохол

 

Препоръката на дерматолога

 

"Тази иновация A-DERMA ви осигурява ефикасна защита при излагане на слънце за вашата склонна към атопия кожа."

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна