BANIVAL cream 3g x 10 sach

Код: 30799
25,43 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Banival Cream / Банивал Крем, 10 сашета – Erbagil

Описание на Banival Cream / Банивал Крем, 10 сашета – Erbagil

Банивал е иновативен продукт за ОЗОНОТЕРАПИЯ при инфекции на пениса - баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит. Прилага се локално върху засегнатата област. Създава протективен слой.

Банивал съдържа уникалната патентована формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +OIL® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано противовъзпалително, антибактериално и дезинфектиращо, противогъбично и регенеративно действие. Научете повече на www.ozonoterapia.bg.

Банивал няма противопоказания и може да се използва от най-ранна детска възраст. Подходящ е и за деца, особено при фимоза и преди или след хирургическа операция (като обрязване). Употребата му не е показала проява на странични ефекти.

При Банивал действието на OZOILE® се подсилва от следните съставки: 

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Допълва регенериращото действие на озонидите и придава тонус и плътност на тъканите.

ЦЕРА АЛБА

Създава защитен водонепропусклив филм върху кожата.

МАСЛО ОТ ЛИСТА НА ЧАЕНО ДЪРВО

Потенцира антимикотичното (противогъбично) действие на OZOILE®.

ПОКАЗАНИЯ

Повлиява баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит, независимо от причината. Ефикасна терапия при превенция, поддържане и лечение на патологии на кожата и лигавиците, протичащи с възпаление, раздразнение, зачервяване, сърбеж, парене и белене, причинени от патогенни фактори.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

Прилагайте сутрин и вечер върху засегнатата област в продължение на 5 дни след измиване с Идрозоил (Idrozoil®). Периодът на лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор.

ИНСТРУКЦИИ

Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена. Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекар. Измийте ръцете си добре преди употреба на продукта. Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.

ОПАКОВКА: Кутия с 10 еднократни дози в сашета от 3g 

 

БЕЗ ГЛУТЕН     

БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ    

БЕЗ АЛЕРГЕНИ

С ЕСТЕСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ

Преминати тестове:

МИКРОБИОЛОГИЧЕН ТЕСТ

ТЕСТ ЗА КОЖНИ АЛЕРГИИ

ТЕСТ ЗА ЦИТОТОКСИЧНОСТ

Основни съставки: OZOILE® (Стабилни oзониди с витамин Е ацетат), натриев хиалуронат, бял восък (Cera Alba), масло от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia).

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна