IDROZOIL измиващ продукт 150ml

Код: 29957
18,35 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Idrozoil - rinsing detergent / Идрозоил - миещо средство, 150 ml – Erbagil

Описание на Idrozoil - rinsing detergent / Идрозоил - миещо средство, 150 ml – Erbagil

 

Идрозоил е иновативно миещо средство за ежедневно почистване и измиване на чувствителни, раздразнени и възпалени кожа, лигавици и скалп, включително  атопичен и алергичен дерматит, себорея, акне, пърхут, крусти по главата на бебето, изтъняла и сърбяща кожа, кожна сухота, кожа в контакт с ортопедични изделия (импланти, ортези, гипсови превръзки), почистване на аналната и перианалната зона при хемороиди и фисури, почистване на кожа и лигавици при залежали пациенти и др.

Идрозоил съдържа уникалната патентована формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +OIL® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано противовъзпалително, антиалергично, антибактериално, противогъбично и регенериращо тъканите действие. Научете повече на www.ozonoterapia.bg.

В Идрозоил OZOILE® e комбиниран с мек, нежен и напълно съвместим с кожата и лигавиците сърфактант, който отстранява замърсяванията.

Идрозоил не съдържа сулфати, алергени или оцветители.

Идрозоил няма противопоказания и е подходящ за употреба от най-ранна детска възраст, а също и по време на бременността, в послеродовия период и по време на менструалния цикъл. Употребата му не е показала проява на странични ефекти.

Основни съставки: OZOILE® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), децил глюкозид, масло от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia).

  • ОЗОНИДИ от локален Озон®: Повлияват възпалението, зачервяването, сърбежа, паренето и отока. Пренасят кислорода до тъканите. Хигиенизират и ревитализират кожата и лигавиците. Възстановяват водно-киселинно-липидния слой.
  • БИОПЕРОКСИДИ от локален Озон®: Действат против появата на пърхут, причинен от питироспум, омазнена, суха и раздразнена кожа, стрес или влошено хранене. Действат като биооксидант върху бактериите, гъбичките и вирусите.
  • ВИТАМИН Е АЦЕТАТ: Противопоставя се на пероксидацията на мембранните липиди. Потенцира противовъзпалителното действие на озонидите.
  • МАСЛО ОТ ЛИСТА НА ЧАЕНО ДЪРВО: Антимикотично (противогъбично) действие. Потенцира противовъзпалителното действие на Ozoile® .
  • ДЕЦИЛ ГЛЮКОЗИД: Мек и нежен сърфактант, напълно съвместим с кожата, с нисък делипидизиращ (обезмасляващ) ефект. Отстранява замърсяванията.

ПОКАЗАНИЯ

Да се използва за ежедневно почистване и хигиена на възпалени и сърбящи кожа, лигавици и скалп, засегнат от микроорганизми. Може да се използва за измиване и почистване на кожа в контакт с ортопедични изделия: импланти, поддръжки, ортези, гипсови превръзки. Идеален за лечение на кожа и лигавици при залежали пациенти, за почистване и превенция на рани. Може да се използва за почистване на аналната и перианалната зона при хемороиди, фисури и проктит преди и след хирургични операции. Особено подходящ за често измиване  при спортна активност и състезания. Подходящ за употреба през бременността, в послеродовия период и по време на менструалния цикъл.

Кожа и скалп: кожна свръхчувствителност, възпалителни и сърбящи състояния, ксероза (патологична кожна сухота), дерматози, пърхут, алергичен, иритативен и себореичен дерматит.

Хигиена: успокояващо действие при зачервяване и сърбеж. Освежава.

Бебета и деца: млечен струпей (крусти по главата на бебето), зачервяване, възпаление, раздразнение и сърбящи състояния, атопичен и алергичен дерматит.

Хора в напреднала възраст: възпалена, сърбяща, раздразнена, изтъняла кожа и алергичен, иритативен, себореичен дерматит.

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

Почистване на кожата: поставете подходящо количество от продукта върху мокра гъба, втрийте нежно в кожата и изплакнете с вода.

Интимна хигиена: Поставете подходящо количество върху дланта на ръката си, разпенете, почистете, втрийте и изплакнете с вода.

Почистване на скалпа: Поставете продукта върху мокрия скалп, масажирайте и изплакнете с вода.

 

ИНСТРУКЦИИ

Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена. Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекар. Затворете плътно флакона след употреба. Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.

ОПАКОВКА: Флакон 150 ml

 

БЕЗ ГЛУТЕН     

БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ    

БЕЗ АЛЕРГЕНИ

С ЕСТЕСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ

Преминати тестове:

МИКРОБИОЛОГИЧЕН ТЕСТ

ТЕСТ ЗА КОЖНИ АЛЕРГИИ

ТЕСТ ЗА ЦИТОТОКСИЧНОСТ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна