PROCTEN cream 40ml

Код: 29956
24,18 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Procten Cream/Проктен Крем, 40 ml – Erbagil

Описание на Procten Cream/Проктен Крем, 40 ml – Erbagil

Проктен крем е иновативен продукт за ОЗОНОТЕРАПИЯ на хемороиди, анални фисури, проктит и улцерозен проктоколит.

Проктен съдържа уникалната патентована формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +OIL® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано противовъзпалително, антибактериално и регенериращо тъканите действие. Научете повече на www.ozonoterapia.bg.

Проктен няма противопоказания и може да се използва без възрастови ограничения, както и от бременни и кърмещи жени. Употребата му не е показала проява на странични ефекти.

При Проктен крем действието на OZOILE® се подсилва от следните съставки: 

НАТРИЕВ ХИАЛУРОНАТ

Специалните вискозитетно-еластични характеристики на хиалуроновата киселина допринасят за физическата защитата на аноректалната мукоза. Подпомага възстановяването на съединителната тъкан и тъканната  регенерация.

ГЛИЦИРИЗИНОВА КИСЕЛИНА

Усилва противовъзпалителното действие на озонидите. Облекчава сърбежа.

МАСЛО ОТ ЛИСТА НА ЧАЕНО ДЪРВО

Антимикотично (противогъбично) действие. Потенцира противовъзпалителното действие на OZOILE®.

РИБЕС НИГРУМ

Венотонично и съдопротективно действие. Противовъзпалително действие.

Считан за природна алтернатива на кортизона.

АРГИНИН

Понижава аналното напрежение при покой и стимулира тъканната регенерация.

ЦЕРА АЛБА

Притежава регенеративни и противовъзпалителни свойства. Филмообразуващ агент. Задържа влагата и осигурява защитна бариера, ускоряваща реепителизацията.

ПОКАЗАНИЯ

За локално приложение при лечение на проктит, анални фисури, хемороиди и улцерозен проктоколит. Възстановява радиационните увреждания. Противодейства на възпалението, зачервяването, сърбежа, паренето и отока. Притежава лубрикантно (смазващо) и протективно действие и стимулира тъканната регенерация и реепителизация.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

Старателно почистете засегнатата област с Идрозоил (Idrozoil®), разреден с вода, и подсушете.

В случай на проктит: завийте ректалния накрайник на отвора на тубата и прилагайте върху засегнатата област сутрин, вечер и след всяко изхождане до нормализиране на състоянието.

В случай на фисури и хемороиди: Нанасяйте продукта директно върху засегнатата област. Периодът на лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор.

ИНСТРУКЦИИ

Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена. Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекар. Измийте ръцете си добре преди употреба на продукта. Затворете добре тубата след употреба. Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.

ОПАКОВКА: Туба с размер от 40 ml

БЕЗ ГЛУТЕН     

БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ    

БЕЗ АЛЕРГЕНИ

С ЕСТЕСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ

Преминати тестове:

МИКРОБИОЛОГИЧЕН ТЕСТ

ТЕСТ ЗА КОЖНИ АЛЕРГИИ

ТЕСТ ЗА ЦИТОТОКСИЧНОСТ

Основни съставки: OZOILE® (Стабилни oзониди с витамин Е ацетат), аргинин, екстракт от листа на касис (Ribes Nigrum), глициризинова киселина, масло от листа на чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), натриев хиалуронат, бял восък (Cera Alba)

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна