RIGENOMA крем 100ml

Код: 30178
31,39 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Rigenoma Cream/Ригенома Крем, 100 ml – Erbagil

Описание на Rigenoma Cream/Ригенома Крем, 100 ml – Erbagil

Ригенома  крем е иновативен продукт за ОЗОНОТЕРАПИЯ при наранена, възпалена и алергизирана кожа. Повлиява възпалението, зачервяването, сърбежа, подуването и стимулира регенерацията и реепителизацията на кожата. Използва се за лечение при алергичен дерматит, при кожа, подложена на инвазивни естетични или терапевтични процедури, при кожа в контакт с протези и ортези и за предотвратяване на белези.

Ригенома съдържа уникалната патентована формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +OIL® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано антиалергично, противовъзпалително, антибактериално, противогъбично и регенериращо тъканите действие. Научете повече на www.ozonoterapia.bg.

Ригенома няма противопоказания и може да се използва от най-ранна детска възраст, както и от бременни и кърмещи жени. Употребата на продукта не е показала проява на странични ефекти.

При Ригенома крем действието на OZOILE® се подсилва от следните съставки: 

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Оптимизира хидратацията и възстановява правилната физиология на хидро-липидно-киселинната мантия. Повишава еластичността на кожата и придава тонус и плътност на тъканите.

КОРЕНИ ОТ БОДЛИВ ЗАЛИСТ

Съдопротективно, вазоконстрикторно и антиедематозно (противооточно) действие.

НЕВЕН

Успокоява зачервяването и сърбежа.

РИБЕС НИГРУМ

Считан за природна алтернатива на кортизона. Противовъзпалително действие.

ПОЛСКИ ХВОЩ

Реминерализиращо действие поради силициевите и други минерали. Подобрява структурата на кожната повърхност и подпомага хомогенната ѝ реепителизация.

ТИОКТОВА КИСЕЛИНА

Антиоксидант, който противодейства на дегенеративните процеси, засягащи кожата и лигавиците. Увеличава производството на клетъчна енергия за възстановяване на увредената функция.

ПОКАЗАНИЯ

За локално приложение при алергичен, иритативен, радиационен дерматит, преди и след микрохирургия.

При чувствителна, нетолерантна и реактивна кожа. Повлиява възпалението, зачервяването, сърбежа, подуването и тежката ксероза (патологична сухота на кожата). Стимулира регенерацията и реепителизацията на тъканите.

Показан за лечение и превенция при кожа, подложена на инвазивни естетични или терапевтични процедури, за лечение на кожа в контакт с протези и ортези, за предотвратяване на келоиди и за предпазване на кожа, предразположена към разязвяне (включително съдови и декубитални рани).

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

Нанесете продукта директно върху засегнатата област и масажирайте до пълно абсорбиране. Препоръчително е да се прилага два пъти дневно или както Ви е препоръчал Вашият лекар. Периодът на лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор.

ИНСТРУКЦИИ

Не поглъщайте. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте това медицинско изделие след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако опаковката изглежда повредена. Няма съобщени случаи на сенсибилизация или странични ефекти. Ако забележите такива, моля, прекратете употребата и се консултирайте с вашия лекар. Измийте ръцете си добре преди употреба на продукта. Затворете добре тубата след употреба. Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от източници на топлина и от излагане на слънчева светлина. Отбелязаният върху опаковката срок на годност се отнася за неотворения перфектно запазен продукт. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.

ОПАКОВКА: Туба с размер от 100 ml

БЕЗ ГЛУТЕН     

БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ    

БЕЗ АЛЕРГЕНИ

С ЕСТЕСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ

Преминати тестове:

МИКРОБИОЛОГИЧЕН ТЕСТ

ТЕСТ ЗА КОЖНИ АЛЕРГИИ

ТЕСТ ЗА ЦИТОТОКСИЧНОСТ

Основни съставки: OZOILE® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), екстракт от корени на бодлив залист (Ruscus Aculeatus), екстракт от цвят на невен (Calendula Officinalis), екстракт от листа на касис (Ribes Nigrum), екстракт от полски хвощ (Equisetum Arvense), натриев хиалуронат, тиоктова киселина.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна