Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

AFRIN PURE SEA BABY 20ml

Код: 357
Марка: BAYER OTC Производител: BAYER
6,57 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

100 % натурален, стерилен, изотоничен разтвор на морска вода, богата на микроелементи. Той е специално предназначен за безопасно, просто и ефикасно почистване на нежните нослета на бебета и деца от секрети, алергени, вируси и бактерии. Пригоден е за малките нослета на деца и бебета на 2 седмици и по-големи. Той е много лек и действа внимателно върху нежните мембрани на лигавицата на носа и е напълно безопасен при употреба няколко пъти дневно за продължително време.

Не съдържа пропелент, за да се поддържа приятна за носа температура при употреба.

Не съдържа консерванти и химични добавки.

 

Afrin PureSea бебе: Нежно почиства и овлажнява нослето на бебето, възстановява лекотата на дишане. Премахва секрети, алергени, вируси и бактерии, за да предпазва от простуда и алергии. Препоръчва се и като подготовка при употреба на друго лечение на носа.

 

Преди да използвате Afrin PureSea бебе: Не са необходими предпазни мерки, ако продуктът се използва според указанията. След операция или инцидент се обърнете за съвет към лекар. Afrin PureSea бебе е предназначен за деца и бебета на 2 седмици и по-големи.

 

Как се използва Afrin PureSea бебе:

1. Наклонете флакона на една страна; натиснете силно накрайника веднъж, в продължение на поне една секунда.

2. Повтаряйте действието докато се възпроизведе 1-вото впръскване.

3. Поставете накрайника в ноздрата на бебето и завъртете на една страна и леко повдигнете главичката на бебето, за да изтече разтворът. Натиснете накрайника.

4. Завъртете главичката на бебето на другата страна и повторете процедурата в другата ноздра.

5. Изчакайте няколко секунди, преди да избършете разтвора с кърпичка или да издухате нослето. Използвайте Afrin PureSea бебе, колкото е необходимо, докато постигнете желаното облекчение.

 

Предупреждения:

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте след срока на годност, отбелязан на дъното на флакона и върху опаковката. Да се употреби до 6 месеца след първото впръскване.

Марка:
BAYER OTC
Производител:
BAYER

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна