Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

LESPEURIL x 30 caps

Код: 7377
19,31 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ЛЕСПЕУРИЛ капсули * 30

Хранителна добавка                                                                                                          
Уважаеми потребители,
Моля, прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа полезна и важна за Вас информация. За да получите най-добри резултати от използването на продукта, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите.

Каква е функцията на бъбреците?
Бъбреците са жизнено важен орган и човек не може да живее без тяхното нормално функциониране. Най-важната жизнена функция на бъбреците е да филтрират кръвта и изхвърлят отровните отпадъци от тялото под формата на урина, като същевременно запазват всички ценни съставки. Здравите бъбреци изпълняват тази важна пречистваща дейност, посредством милиони нефрони и техните "филтърчета", наречени гломерули.
Бъбречна недостатъчност е сложно заболяване, възникващо вследствие отпадане на бъбречната дейност. Два умерено увредени бъбрека или един здрав бъбрек са обикновено достатъчни за нормалното съществуване. Когато и двата бъбрека са критично увредени, за да се запази живота на болния се преминава към диализно лечение или към трансплантация.

Как да противодействаме на бъбречните увреждания?
Правилният начин на профилактика включва приемане на вода в обеми 2-4 литра за ден и избягване на продължителни диети с повишен прием на белтъчини (месо).
Извършването на редовни профилактични прегледи е най-добрият начин за ранно откриване на проблеми с бъбреците. Важно е да се вземат мерки възможно в по-ранен етап, за да се забави хода на заболяването, да се подобри качеството на живот, както и да се намали опасността от критично влошаване.

Какво представлява Леспеурил и за какво се използва?
Леспеурил е хранителна добавка, съдържаща 200 мг сух екстракт от растението Леспедеза капитата (Lespedeza capitata). Максимално препоръчваната дневна доза е 4 капсули, съдържаща 800 mg сух екстракт от Леспедеза капитата.
Леспеурил благоприятства функцията на бъбреците, подпомага уринирането и способства отделянето на урея.
Растителния екстракт съдържащ се в Леспеурил е сертифициран от реномирана компания и отговаря на изискванията на Европейската Комисия за хранителни и фармацевтични продукти.

Как действа Леспеурил?
В Lespedeza capitata се съдържат биофлавоноиди, алкалоиди, органични киселини и други със значима стойност. Тези съставки действат по различни биологични механизми, като се ограничават увреждащите влияния върху жизнените нефрони.

Преди да приемете Леспеурил:
Да не се използва от бременни или кърмещи жени.
Да не се превишава препоръчаната дневна доза.
Да не се използва като заместител на пълноценното хранене.
Ако забележите промяна в отделяната урина, която Ви притеснява, или имате конкретни въпроси, моля консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.

Как да приемате Леспеурил?
Препоръчва се Леспеурил да се приема по 1 капсула от 1 до 4 пъти на ден преди хранене, през равни интервали от време. Да не се превишава препоръчваната доза. Действието на продукта е свързано с големината на приетата доза и продължителността на приема.

Нежелани реакции на Леспеурил:
В препоръчваните дози не са установени нежелани реакции. При  значително предозиране е възможно да настъпят стомашно дразнене и диария, които изчезват с прекратяване на приема.

Как да съхранявате Леспеурил?
Да се съхранява при стайна температура на сухо и недостъпно за малки деца място.
Не използвайте след изтичане срока на годност, отбелязан върху кутията.

Производител: Кубера 5 ЕООД, България.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна