Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

FEMIBION 2 x 30 tabl + 30 caps

Код: 18139
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Фемибион® 2 витамини за бременни е хранителна добавка, която е създадена, за да отговаря на специфичните хранителни нужди на жените по време на подготовката за бременността, а също така през периода на бременността и по време на кърмене.
Фемибион® 2 с Метафолин® и DHA е предназначен за бременни жени от четвъртия месец на бременността до края на периода на кърмене. Осигурява оптимална доставка на фолиева киселина, омега-3 мастни киселини (DHA) и витамини, които са необходими за здравословното протичане на бременността, както и за правилното функциониране на организма.
Фемибион® 2 съдържа препоръчителния дневен прием на фолиева киселина при бременни жени; половината под формата на фолиева киселина, другата половина под неговата активна форма, Метафолин®. Активната форма на фолиевата киселина - Метафолин® осигурява незабавно 100%-во наличие на фолиева киселина при всички жените. Предлага се в удобна опаковка от 30 таблетки + 30 капсули.


В допълнение към оптималния прием на фолиева киселина, витамини и минерали, Фемибион® 2 съдържа 200 mg DHA и по този начин осигурява необходимия запас от DHA, който се концентрира главно в мозъка и в ретината на бебето във втората част на бременността и веднага след раждането (кърмене).
За нормалното развитие на детето, в допълнение към фолиевата киселина, Фемибион® 2 съдържа витамини, йод, както и 200mg DHA.


Основни предимства на Фемибион 2 витамини за бременни:

  • Ефективен дори и при жените с генетичен полиморфизъм, поради наличието на Метафолин® - най-значимата биологично активна фолатна форма, която за разлика от фолиевата киселина, е директно достъпна за организма, без да е необходимо да се метаболизира от организма.
  • Метафолин® е защитена с патент фолатна форма, разработена от Merck, Германия.
  • Бързо се усвоява от организма.
  • Оптимална бионаличност.
  • Допринася за нормалното развитието на мозъка и очите на бебето.
  • Дълъг клиничен опит.
  • Доказана безопасност.

Състав: 
Фолати 400 μg (Фолиева киселина + Метафолин®); Витамин В1 (тиамин мононитрат) 1,2 mg; Витамин В2 (рибофлавин) 1,6mg; Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) 1,9 mg; Витамин В12 (цианокобаламин) 3,5 μg; Биотин (D-биотин) 60 μg; Ниацин (никотинамид) 15 mg NE; Пантотенова киселина (калциев D-пантотенат) 6 mg; Витамин C (калциев-L-аскорбат) 110 mg; Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат) 13 mg алфа-ТЕ; Йод 150 μg
Състав: Докозахексаенова киселина (DHA) 200 mg; Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат) 12 mg алфа-ТЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна