Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

FLORAGYN за промивка 5 х 140 ml

Код: 4877
20,25 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка

 

Нова деликатна формула с лактобацили и рН 4,5.

5 единични шишета + вътрешна канюла, всяко по 140 ml.

 

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка съдържа:

• Миранол ултра С32, амфотерно повърхностно-активно вещество, на основата на кокосов орех. Течността служи за лесно и внимателно промиване.

• Разтвор на хлорхексидин с антибактериално действие срещу широка гама грам положителни и грам отрицателни микроорганизми. Унищожава в зародиш наличието на вирусни и гъбични инфекции.

• Лизати на лактобацили, като Тhermopylus, Acidophilus, Biphidus, Bulgaricus. Тези патогенни видове бактерии не са вредни и обикновено присъстват в здравата лигавица на влагалището, като имат неблагоприятно въздействие върху патогенни зародиши (бариерен ефект), препятствайки развитието на други зародиши и възникване на възпалителни процеси.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка е нова формула с лактобацили и хлорхексидин, която поддържа деликатното равновесие на вагиналната бактериална флора и позволява дълбочинно почистване на лигавицата и възстановяване естествената свежест на влагалището.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка възстановява влагалищната микрофлора, нарушена при лечение с лекарствени средства на вулвовагинални гъбични инфекции (Candida Vaginalis).

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка няма противопоказания. Препоръчва се особено за интимна хигиена и поддържане на естествена свежест през целия ден.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка се препоръчва за възстановяване на вагиналната микробиална флора, увредена от периодичното менструално течение.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка е ефективен за отстраняване на нежелани секрети от влагалището и при интимната хигиена сред полов акт.

ДА СЕ РАЗКЛАЩА ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА

 

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Скъсва се запоената капачка и канюлата се изкарва напълно от вътрешната част. Заема се удобно положение и канюлата се вкарва във влагалището на дълбочина около 8 cm; след това шишето се натиска постепенно. На края се избърсвате и влагалището не се промива с вода.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна