Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

GINEXID почистваща гинекологична пяна 150ml

Код: 5419
16,89 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ГИНЕКСИД ИНТИМНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 150 мл НАТУРФАРМА

ПОКАЗАНИЯ: Гинексид почистваща пяна с 4.5 pH е предназначена за ежедневна интимна хигиена.

СВОЙСТВА: Благодарение на своята формула, без агресивни повърхностно активни вещества, има нежно почистващо действие и е подходяща за продължителна употреба. Хигиенно-козметичната добавка, която е полезна във всички случаи на повишен риск от раздразнение (басейни, гимнастически салони, плажове, носене на изкуствени или тесни дрехи, употребата на тампони и превръзки, полов акт), в определени периоди от живота на жената (бременност, след раждане, менструален цикъл) или при пред и следоперативна профилактика при гинекологични операции.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАНА ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди употреба и задръжте флакона в изправено положение докато пръскате. Почистете външната генитална лигавица и отмийте с вода.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Внимание. Контейнер под налягане: може да избухне при нагряване. Дръжте далеч от топлина, нагрети повърхности, искри, открит пламък и други запалителни източници. Не пушете. Да не се пробива и изгаря дори и след употреба. Да се предпазва от слънчева светлина. Да не се излага на температури надвишаващи 50 °С/122 °F. Да се държи далеч от деца. 7 тегловни процента от съдържанието са възпламеними. Да се избягва контакт с очите. Да не се поглъща.

СЪСТАВКИ:  AQUA, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, BUTANE, AMMONIUM LAURYL SULFATE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, ISOBUTANE, PROPANE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-12 DIMETHICONE, PARFUM, MENTHOL POLYQUATERNIUM-44, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, MELALEUCA ALTERNIFOUA LEAF OIL, LIMONENE

ОПАКОВКА: 150 ml.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Farma Derma s.r.l., Италия.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна