ORAL-B MICROPULSE EB25-2 Накрайник за Електрическа ЧЗ

Код: 9752
Марка: Oral-B Производител: Булдент
20,13 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

При редовна употреба миещата глава на електрическата четка на "Oral-B" се изхабява и е необходима смяна. За да бъдат перфектно почистени зъбите е нужна подходяща по форма и размери глава, като релефа на почистващата повърхност от косъмчета е добре да наподобява този на зъбите.

Компактната глава "Oral-B Floss Action" премахва плаката благодарение на своята технология "MicroPulse", която включва специални ултра фини влакна. Те проникват дълбоко в междузъбните пространства и почистват всякакви остатъци от храна и придават на зъбите естествена белота. Миещата глава е със специални индикаторни снопчета, които, с редовната ѝ употреба, избледняват наполовина и по този начин информират, че е време тя да бъде подменена.

Накрайникът за електрическа четка е с предпазна капачка, която осигурява хигиеничното му пренасяне. Миещата глава е подходяща за употреба с всяка електрическа четка "Oral-B", с изключение на четките "Oral-B Pulsonic".

 

Начин на употреба

Поставяне на главата: Напаснете в една линия предната част на тялото и предната част на главата. Натиснете главата в металния процеп, докато щракне.

Марка:
Oral-B
Производител:
Булдент

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна