Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.
Нов

IWHITE INSTANT избелваща вода за уста 500ml

Код: 27400
13,49 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Този продукт на белгийския производител Sylphar представлява избелваща вода за уста с тройно действие. Ай Уайт има моментален избелващ ефект, свеж вкус и видимо действие още след първата употреба. Водата заздравява зъбите, избелва и противодейства на образуването на зъбна плака. Клинично тествана, без алкохол. Предлага се в удобна опаковка от 500 мл.

Teхнология на iWhite в три действия:
• iWhite съдържа син коварин, който има моментално действие при изплакване, като образува филм върху зъбите.  Той пречупва светлините лъчи и придава допълнител бял ефект.
• Ай Уайт Инстант включва в състава си клинично доказана съставка - Хексаметафосфат, която предпазва от образуване на зъбна плака върху зъбите и спомага за отстраняването на вече съществуващата. 
• РАР представлява иновативна избелваща съставка, която действа в дълбочина за избелване на зъбите. Тя е кличнично доказана с антибактериален и антиплаков ефект, без вредно действие върху зъбния емайл и венците. 


Състав: Син Коварин, Хексаметафосфат, РАР, Ай Уайт флуорид - задравява и реминализира емайла – за наситено по-блестяща и здрава усмивка.Разклатете продукта преди употреба. Изполвайте всеки ден за оптимален ефект.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна