Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

ELUDRIL PROMO CARE 500ml 1+1

Код: 4194
Марка: ELGYDIUM Производител: PIERRE FABRE
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Превенция срещу образуването на дентална плака.

Без алкохол. Без захар.

Някои от бактериите в зъбната плака се натрупват и прилепват към зъбите и венците. Тези невидими микроби са основната причина за периодонтални проблеми като гингивит.

 

 

Eludril Care вода за уста с ментов вкус е специално разработена от лаборатории "Пиер Фабр" за ефективно подпомагане предпазването на зъбите и венците и поддържането на добра ежедневна орална хигиена. Без съдържание на алкохол. Eludril Care вода за уста почиства поддържайки оралната флора. Препоръчван като поддържаща грижа при периодонтално лечение и импланти, след консултация с Вашия стоматолог. Eludril Care вода за уста е част от експертна гама води за уста, специално адаптирани да отговарят на Вашите нужди.

 

Начин на употреба:

Всяка сутрин и вечер след измиване на зъбите, изплаквайте устата си за 30 сек. с 15 мл, неразредена вода за уста. Изплюйте, без да изплаквате.

Не поглъщайте.

Не прилагайте при деца по-малки от 6 год.

Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Вземете предпазни мерки при използването на този продукт по време на бременност или кърмене. Не използвайте при установена алергия към някоя от съставките на разтвора. Продължителната употреба на този продукт може да предизвика кафеникаво оцветяване по зъбите и езика, което изчезва при измиване на зъбите. В някои случаи може да настъпи промяна на вкуса, която обикновено преминава след използването на разтвора за известно време.

 

Състав:

Aqua, Propylene Glucol, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Aroma, Benzil Alcohol, Cetylpyridinium Chloride, Chorhexidine Digluconate, CI 16255, Limonene, Potassium Acesulfame.

 

Опаковка: 500 мл.

Марка:
ELGYDIUM
Производител:
PIERRE FABRE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна