Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

SENSODYNE EXTRA FRESH COMPLETE PROTECTION паста за зъби 75 ml

Код: 16009
Марка: SENSODYNE Производител: АМПЕРЕЛ
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Винаги следвайте указанията. Четкайте два пъти дневно и не повече от тр пъти. Изплакнете, изплюйте и избягвайте гълтане на пастата. Затваряйте капаката, за да предпазите продукта от влага. Действие: Заздравява и подсилва емайла Поддържа естествената белота Защитава от натрупване на на плака Novamin възстановява защитния слой върху чувствителните зони, за да ви защити от болката

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Да не се използва от деца под 12 годишна възраст, освен ако не е предписано от лекар по дентална медицина. Чувствителните зъби може да са знак за проблем, който се нуждае от навременна грижа от лекар по дентална медицина. Ако симптомите се запазят или влошат, консултирате се с вашия лекар по дентална медицина. Ако се появи дразнене, прекратете употребата. Не използвайте, ако краищата на опаковката са разлепени или тя е повредена.

 

 

CЪCTAB:

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Sodium Saccharin, Umonene.

Марка:
SENSODYNE
Производител:
АМПЕРЕЛ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна