ДЖИНДЖИРА АЛБА БЕБЕ СПРЕЙ УСПОКОЯВА РАЗДРАЗНЕНАТА И ВЪЗПАЛЕНА КОЖА 100 МЛ.

Код: 5426
Марка: BOROLA Производител: BOROLA BULGARIA
16,50 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Какво представлява?

GinGira Alba Bebe е продукт от серията медицинска козметика GinGira. Съдържа цинков оксид в модерна фармацевтична форма - специално дерматологично мляко във вид на спрей. През 2009 г. GinGira Alba Bebe получи особено признание в Холандия, където бе номиниран за иновативен бебешки продукт. Подходящ е за раздразнена, възпалена, инфектирана и увредена кожа.

 

Какво съдържа?

GinGira Alba Bebe Soray съдържа:
активна съставка - Zinc oxide 10%. Цинковият оксид е традиционно дерматологично средство, одобрено за употреба в Европейския съюз и от Американската агенция по лекарствата и храните;
хидратиращи компоненти - пречистена вода, Glycerin;
емолиенти - Arachis hypogaea с Coco-Caprylate/Caprate, С14-22 Alcohol, С12-20 Alkyl glucoside, Hydrogenated cocoglycerides, Caprylhydroxamic acid, Caprylyl glycol, Oleic acid, Silica.

 

Как действа?
GinGira Alba Bebe има противовъзпалителен, успокояващ, противосърбежен и антисебореен ефект. Активната му съставка създава защитен филм, който предпазва кожата от инфекции, възпаление и ултравиолетови лъчи. Хидратантът и емолиентът имитират естествената водно-липидна мантия, като успокояват, овлажняват, омекотяват и подобряват еластичността на кожата.

 

Кога да го използваме?
GinGira Alba Bebe помага за успокояване на кожни раздразнения и възпаления при:
подсичане при бебета - предпазва и възстановява увредената кожа;
излагане на слънце / слънчево изгаряне;
леки повърхностни наранявания, одраскване и изгаряне;
сърбеж - кожна алергия, ухапване от насекоми.
Спира разпространението на инфекции.
Не е нужно да нанасяте с пръсти.
Лесно се прилага на тънък слой.

 

Как да го прилагаме?

Преди употреба разклатете добре флакона. Напръскайте равномерно засегнатия участък от кожата до 6 пъти дневно. При нужда - втрийте препарата в кожата. При подсичане - третирайте кожата при всяка смяна на пелените. Може да се използва продължително време. Веднага след прилагането се усеща успокояващия и охлаждащ ефект.

 

Защо GinGira Alba Bebe е толкова специален?

Високотехнологична фармацевтична форма - специално дерматологично мляко във вид на спрей;
Иновативна патентована технология;
Удобен за прилагане, не цапа и не изсушава кожата;
Хипоалергичен, не съдържа консерванти, оцветители, ароматизатори;
Ефективността му е клинично доказана;
Има бързо действие;
Липсват нежелани реакции, безопасен е дори при продължителна употреба;
Подходящ е за нежната бебешка кожа.
Съвети за безопасност
Само за външна употреба.
Да се избягва контакт с очите.

 

Как да получим максимален ефект с GinGira Alba Bebe

Подсичане при бебета
Подсичането и обривите при децата водят до възпаление, дразнене и зачервяване на седалището и гениталиите. Почти всички бебета страдат от такова състояние, причинено от мокри, замърсени от фекалии и урина пелени, остатъци от сапун и перилни препарати. Обривът може да се усложни от допълнителна гъбична и/или бактериална инфекция.
Сменяйте редовно пелените! При всяка подмяна измийте и подсушете възпаления участък! Напръскайте го с GinGira Alba Bebe, който ще успокои и охлади зачервената кожа и ще я предпази от допълнителни гъбични и бактериални инфекции.
Клинично проучване показва, че значимо подобрение настъпва бързо (от 12 до 24 часа) след началото на лечението (Qing Li 2008). Прилагането на GinGira Alba Bebe се препоръчва до пълното отзвучаване на възпалението и видимите промени. За да предотвратите повторната им проява, използвайте продукта при всяка смяна на пелените.

 

Мерки против слънчеви изгаряния

Преди да изложите детето на слънце, е добре да вземете предпазни мерки. Напръскайте откритите части на бебето с достатъчно количество GinGira Alba Bebe. Активната съставка ще го предпази от ултравиолетовите лъчи. а овлажняващата - от изсушаване на кожата. Продуктът се прилага след всяко изпотяване, къпане или подсушаване с кърпа.
Ако бебето вече е получило слънчево изгаряне, вземете незабавни мерки. При леки и средни изгаряния - хладка баня, но без употреба на масла и шампоани. С мека кърпа попийте водата по тялото. Напръскайте засегнатия участък с GinGira Alba Bebe. Прилагайте препарата няколко пъти дневно. В никакъв случай не излагайте детето на слънце. Необходимо е да се приемат повече течности.
За облекчаване на болката могат да се приемат обикновени болкоуспокояващи средства. Ако изгарянията са по-сериозни, консултирайте се с лекар.

 

Леки повърхностни наранявания и изгаряния

Във всяка домашна аптечка трябва да има GinGira Alba Bebe, особено ако децата са малки. При леки повърхностни наранявания и изгаряния напръскайте равномерно засегнатия участък с GinGira Alba Bebe.
Препаратът образува защитен филм, който предпазва от инфекции. Клиничните проучвания показват, че локалното приложение на цинков оксид подпомага зарастването на раните (Landsdown АВ - 2008). При дълбоки рани и тежки изгаряния - да се търси лекарска помощ!

 

Сърбеж

Сърбежът може да се дължи на различни причини - алергии, екзема, суха кожа, ухапване от насекоми, обриви, инфекции (напр. варицела) и др.
При продължителен сърбеж и разчесване се образуват разранявания, кожата се уплътнява и загрубява.
Благодарение на охлаждащото, успокояващо и противовъзпалително действие на GinGira Alba Bebe те изчезват почти незабавно след употреба на препарата. Ако причината за сърбежа е известна, се прилага и специфична терапия.

GinGira е търговска марка на фирма БОРОЛА. Продуктът е произведен в Холандия, в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика. GinGira Alba Bebe е медицинска козметика. Да се съхранява в оригинална опаковка, при температура 15° С - 25° С, на недостъпно за деца място.

Опаковка: 100 ml.

 

Марка:
BOROLA
Производител:
BOROLA BULGARIA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна