OMRON A3 COMPETE инхалатор / небулизатор

Код: 27249
Марка: OMRON Производител: Служебен
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Omron A3 complete е небулайзер, създаден да предложи най-пълно медикаментозно третиране на астма и други респираторни заболявания. Чрез 3-степенен регулируем накрайник за получаване на различни размери на частиците, А3 complete позволява медикамента да достигне точно до тази част от дихателните пътища, която трябва да бъде третирана (горните, средните и долните дихателни пътища).

 

Благодарение на новата технология на небулайзерния накрайник 3 в 1, А3 complete може да се използва за лечение на инфекции на горните дихателни пътища като обикновени настинки и ринити, при инфекции на долните дихателни пътища като бронхиолити, както и други респираторни заболявания като астма.

 

Omron A3 complete може да се използва с различни медикаменти отпускани с рецепта и без рецепта, включително изотоничен или хипертоничен солев разтвор за лечение на респираторни инфекции.

 

За да бъде най-ефективно вдишването на медикамента, то той трябва да достигне до тази част от дихателните пътища, която ще бъде лекувана. Това се постига чрез трансформиране на лекарството в аерозол с различен размер на частиците. По-големите аерозолни частици се натрупват основно в горните дихателни пътища, докато по-малките се натрупват в долните дихателни пътища.

 

Инхалаторът A3 complete разполага с 3-степенен регулируем накрайник за получаване на различни размери на частиците – от 2 до 7,5 микро метра. Според настройката на накрайника, частиците достигат до долните или горните дихателни пътища (бронхи, бронхиоли, алвеоли). Размера на частиците се регулира лесно, като просто се завърта капачката на накрайника в желаната позиция. Накрайникът позволява регулиране на потока на големината на частиците и по този начин прицелно повлияване на различни отдели на дихателната система.

 

 

- позиция 1 най-голям размер на частиците +7,5микро метър за повлияване на състояния на горните дихателни пътища - ринити, синузити, възпалено гърло.

- позиция 2 среден размер на частиците 4,5-7,5 микро метър подходящ за заболявания на средните отдели на дихателната система - трахеити, борнхити.

- позиция 3 минимален размер на частиците 2-4,5 микро метър. Проникват дълбоко в белите дробове. За третиране на астма, пневмонии, ХОББ.

 

Специална технология (V.V.T.) не позволява смесването на вдишвания и издишвания въздушен поток. Не са необходими допълнителни сменяеми части, като всичко е в един-единствен уред.

 

 

Технически данни на А3 complete:

Номер на модела: NE-C300-E

Захранване: 240V 50Hz

Консумация на енергия: 140VA

Работно налягане: 690-1060 hPa

Размер на частиците: 3.0 микро метър 5.0 микро метър 10.0 микро метър

Оптимално, препоръчително количество на разтвора в камерата (мин-макс) 2ml - 12ml

Остатъчен обем 0,7ml

Шум 65db

Производителност на аерозол 0,3ml/min 0.5ml/min 0.7ml/min

 

 

Гаранция 3 години

Марка:
OMRON
Производител:
Служебен

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна