Начало

APIVITA

Aктивни съставки с натурален произход!

През 1972 основателите на APIVITA Никос и Ники Коцианас, двама млади фармацевти, са вдъхновени от пчелите, уникалното биоразнообразие на гръцката флора и Хипократовата холистична философия за здравето, красотата и благосъстоянието. Заедно, те създават първия си натурален козметичен продукт, на основата на пчелни продукти и билкови екстракти.


Какви са предимствата на козметика APIVITA?

 • Натурални
  Козметиката APIVITA комбинира активни съставки с натурален произход, екстракти от гръцки растения, пчелни продукти с висока хранителна стойност и органични етерични масла.
  Формулите на APIVITA са с 85-100% натурални съставки и не съдържат силикони, парабени, минерални масла, пропилен гликол, полициклични мускуси, парфюм, фталати и много други съставки, които се асоциират с негативен ефект върху здравето на човека и околната среда.
 • Ефикасни
  Отделът за проучване, развитие и иновации на козметика APIVITA има дългогодишен опит в създаването и развитието на ИНОВАТИВНА натурална и ефикасна козметика, която наистина помага. Съставките, използвани в козметика APIVITA са от най-високо ниво, благодарение на което APIVITA попада в категория „зелена козметика“. В колаборация с гръцки и международни университети и научно-изследователски институти, R&D отделът ни измерва действието и ефикасността на продуктите, провеждайки in vivo и in vitro клинични изследвания.
 • Холистични
  Вдъхновени от Хипократовата философия, козметика APIVITA подхожда индивидуално към нуждите на клиентите. Всеки един от продуктите на APIVITA е мултифункционален: хидратира, предпазва от външни агресивни фактори, предотвратява и се бори с признаците на стареене и много други актуални проблеми. В допълнение към благотворното действие, благодарение на чистите и100% органични етерични масла, продукти APIVITA повишават настроението, действайки като ароматерапия за душата.


Продуктова гама APIVITA:Избери продукт APIVITA от онлайн аптека subra.bg: