Лична грижа

Медицински изделия

Лична грижа Медицински изделия
-5%
-5%
Стара цена: 34.59 лв
32.79 лв

EXOTERBYN medicated nail lacquer 78.22mg/ml - 3.3ml


Медицинските изделия са основни компоненти, които имат ключова роля в грижата за пациентите. Те могат да се използват за диагностика или лечение на конкретно заболяване, състояние или нараняване.

Медицинските изделия обхващат голям набор продукти. Някои от тях са за еднократна употреба, като превръзки, спринцовки, различни диагностични тестове. А други са за многократно използване, като термометри, апарати за кръвно, инхалатори, машини.

Медицинските изделия са особено важни и при спешни или бедствени ситуации, когато бързата реакция е от съществено значение. Комплекти за първа помощ, стерилни превръзки и лекарства могат да помогнат за осигуряване на незабавна грижа за ранени пациенти.

Какви медицински изделия ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от качествени медицински изделия и помощни средства.

При нас ще откриете автоматични и механични апарати за кръвно, които да ви помогнат в редовния скрининг на кръвното налягане. Механичният апарат за кръвно със стетоскоп Aneroid Compact от Medel е оборудван с манометър, помпа с клапан, маншет и калъф за пренасяне. Апаратът е идеален за ръчно измерване на кръвното посредством метод на аускултацията.

Ако се притеснявате от употребата на механичен апарат, изберете автоматичен. Microlife BP B3 AFIB осигурява точно измерване; открива неравномерен сърдечен ритъм за ранни сигнали за възможни сърдечни нередности по време на измерване на кръвното налягане. Апаратът има най-висок клас на точност, а с памет от 99 измервания и цветно представяне на стойностите ще може лесно да разчитате резултатите и да следите кръвното си.

Здравословните нива на кръвната захар са от решаващо значение за поддържането на оптимално здраве, особено за хората с диабет или тези с риск от развитие на заболяването. Глюкомер Bionime GM550 отговаря на най-стриктните изисквания за точност и прецизност при измерване на високи и ниски нива на кръвна захар. Препоръчва се особено за хора, при които има чести прояви на ниски нива на кръвната захар.

Медицински изделия от онлайн аптек

Разгледайте категория „Медицински изделия“ и изберете подходящите за вас продукти.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!