Хранителни добавки

Продукти за мъжка потентност

Хранителни добавки Продукти за мъжка потентност
-15%
-15%
Стара цена: 19.09 лв
16.23 лв

EROMAX UNIVERSAL 475mg x 10 caps


Най-продавани
Нов
17.79 лв

BLAST мощен афродизиак дози 25ml x 2


Хапчета за мъжка потентност

Грижата за сексуалното здраве е основен аспект от цялостното здраве и благополучие. Той обхваща широк кръг от въпроси, включително сексуална анатомия и физиология, репродуктивно здраве, полово предавани инфекции (ППИ), контрацепция и сексуална дисфункция. Достъпът до услуги за сексуално здраве е от решаващо значение за хората, които искат да поддържат половата си система и цялостното здраве.

Репродуктивното здраве е основен компонент на грижата за сексуалното здраве. Жените трябва да имат достъп до набор от услуги за репродуктивно здраве, включително грижи преди забременяване, пренатални грижи, следродилни грижи и услуги за аборт. Мъжете също трябва да имат достъп до услуги за репродуктивно здраве, включително и тестове за плодовитост.

В допълнение към физическото здраве, грижите за сексуалното здраве трябва да са насочени към емоционалните и психологическите аспекти на сексуалността. Сексуалната дисфункция, като еректилна дисфункция или ниско либидо, може да окаже значително влияние върху качеството на живот на индивида. Затова трябва да се обръща специално внимание на проблеми от това естество.

В някои случаи при мъжете е възможно да се наложи прием на витамини и хранителни добавки, хапчета за мъжка потентност, за ерекция или хапчета за еректилна дисфункция, а при жените - витамини за повишаване на либидо.

Мъжка мощ след 5 минути

При нас можете да откриете голямо разнообразие от витамини за мъжка потентност, хапчета за полова мощ, ерекция, както и витамини и хранителни добавки за женското сексуално здраве и повишаване на либидо.

GREWIA Hormonal Balance е хранителна добавка за хормоните в мъжкия организъм. Поддържа нормалния им баланс, подпомага сексуалните функции, засилва потентността и поддържа емоционалната устойчивост. Съдържа биотин, цинк, магнезий, екстракт от бабини зъби, корен от Мака, екстракт от Магарешки бодил и Златен корен.

GREWIA Multi Women's day e хранителна добавка в подкрепа на цялостното женско здраве. Поддържа нормалната функция на нервната, сърдечносъдовата, мускулната и имунната системи. Влияе положително на хормоналния баланс, състоянието на кожата, косата, ноктите и поддържа сексуалното и репродуктивното здраве.

NATURE'S WAY Horny Goat Weed e естествен сексуален стимулант както за мъже, така и за жени. Съдържа екстракт от Епимедиум, който е естествен афродизиак. Допринася за поддържане на нормална сексуална функция и либидо.

Защо да изберете грижа за сексуално здраве от онлайн аптека Subra

Разгледайте категория „Грижа за сексуалното здраве“ и изберете подходящите за вас добавки, спрямо вашите нужди.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!