Хранителни добавки

Грижа за кръвната захар

Хранителни добавки Грижа за кръвната захар
Участва в промоция
промоция мама и бебе
Виж инфо
17.99 лв

FORTEX DIABECAN FORTE x 30 tabl


-20%
-20%
Стара цена: 64.09 лв
51.27 лв

SOLGAR NETTLE LEAF EXTRACT листа от копривва x 60 caps


-20%
-20%
Стара цена: 78.68 лв
62.94 лв

SOLGAR GLUCOSE FACTORS x 60 tabl


Кръвната захар, известна още като кръвна глюкоза, се отнася до количеството захар (глюкоза), присъстващо в кръвния поток. Тя е основен източник на енергия за тялото, което разгражда приетите храни и напитки до глюкоза, за да си я набави.

Поддържането на здравословни нива на кръвната захар е от решаващо значение за поддържането на оптимално здраве, особено за хора с диабет или тези с риск от развитие на заболяването. С течение на времето високите нива на кръвната захар могат да увредят кръвоносните съдове, потенциално причинявайки: сърдечни заболявания, проблеми с бъбреците, увреждане на нервите и проблеми със зрението.

Балансираните нива на кръвната захар осигуряват стабилно снабдяване с енергия на клетките на тялото, насърчавайки жизненост и предотвратявайки умора. Помагат и за поддържането на здравето на основните телесни системи; при управлението на теглото; предотвратяват появата на инсулинова резистентност и диабет тип 2; намаляват нивата на хормона на стреса.

За понижаване на нивата на кръвната захар са необходими промени в начина на живот и диетата. Редовните упражнения помагат за понижаване на нивата на кръвната захар. Промени в диетата включват: контрол на приема на въглехидрати, консумацията на повече фибри, пиене на много вода, поддържането на балансирани хранения и избягване на преработени храни.

Дори и при здравословен начин на живот, в някои случаи е възможно да се наложи и прием на естествени хранителни добавки или хапчета за сваляне на кръвната захар, или на лекарства за диабет.

Приемът на добавките и лекарствата трябва да става единствено след преглед от специалист, който да предпише дози и продължителност според вашите специфични показания и нужди.

Какви хапчета и добавки за регулиране на кръвната захар ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете богата гама продукти за грижа за кръвната захар.

Предлагаме както натурални продукти с благоприятен ефект върху кръвната захар с канела, женшен, билки, витамин D, комплекс витамини, минерали магнезий и хром, така и лекарства за диабет по лекарско предписание.

Хранителната добавка с канела от Natures Way подпомага регулацията на нивата на кръвната захар в тялото и работата на храносмилателния тракт. Тя допринася и за защитата на имунните клетки.

Високите нива на кръвната захар могат да попречат на усилията за отслабване и да доведат до наддаване на тегло, което прави контрола на кръвната захар жизненоважен аспект за поддържане на здравословно тегло.

Добавка с канела, която може да подпомогне отслабване и контрол на кръвната захар е Ceylon Cinnamon от Weight World. Органичната Цейлонска канела във формулата е с най-високо качество и под форма на лесна за прием веган капсула. Други ползи от прием на продукта са силен антиоксидантен ефект и грижа за сърцето.

Растителният алкалоид берберин също има роля в грижата за кръвната захар. Комплексът с берберин от Natroceutics подпомага регулиране на здравословни нива на глюкозата и нейния метаболизъм, кръвното налягане и холестерола.

Минералът хром има връзка с регулиране нивата на инсулин и редуциране на риска от поява на диабет. Хромът от Natures Way е естествен продукт за регулиране на кръвната захар, който помага и при наднормено тегло и повишен апетит. Препоръчителната дневна доза от 1 капсула не трябва да се превишава.

Изберете продукти за намаляване на кръвната захар от онлайн аптека Subra

Първа стъпка при съмнение за проблеми с кръвната захар е консултацията със специалист, по чиято преценка да се изготви прием за хранителни добавки или лекарства, съобразен с индивидуалните ви нужди и моментното ви здравословно състояние.

Разгледайте нашата категория „Грижа за кръвната захар“ и изберете подходящия за вас продукт според вашите специфични нужди!

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!