Лекарства и здраве

Противогрипни продукти

Лекарства и здраве Противогрипни продукти
Специална цена
14.59 лв

GELOREVOICE касис x 20 tabl


-5%
Специална цена
-5%
Стара цена: 17.99 лв
17.09 лв

OTRIMER Алое вера спрей за ежедневно почистване на носа 100ml


Гриповете и настинките са изключително неприятни състояния за всеки човек. Те отнемат от вашите жизнени сили, карат ви да се чувствате отпаднали и без настроение. Могат да причинят хрема, кашлица, безсъние, затруднено дишане и да бъдат придружени от висока температура. 

Особено в сезона на настинки и грипове, малките деца са най-податливи към разболяване, затова е препоръчително винаги да бъдете подготвени с противовирусни лекарства или прахчета за настинка. Така ще бъдете сигурни и спокойни, че може да реагирате по всяко време, дори и уикенда, ако неприятното състояние изненада вас или вашите близки.

Как помагат лекарствата против грип и настинка

Антивирусните и противогрипните лекарства обикновено се предлагат без рецепта и помагат за облекчаване на симптомите, свързани с грип и обикновена настинка. Осигуряват облекчение от дискомфорта и помагат на тялото да се възстанови по-бързо. Има голямо разнообразие от лекарства за грип и настинка, които действат чрез различни механизми, за да помогнат в борбата с болестта.

Лекарствата против грип и настинка помагат за облекчаване на болката, понижаване на температурата и действат противовъзпалително. Има лекарства за грип, които подпомагат отхрачването или потискат суха кашлица, както и такива, които влияят върху носната лигавица, отпушват носа и благоприятстват хремата.

Важно е да изберете подходящото лекарство за грип и настинка въз основа на вашите специфични симптоми, тъй като не всички комбинации лекарства може да са подходящи за всеки. Ако не видите подобрение до няколко дни след употребата на лекарствата за грип и настинка, е необходима консултация с лекар.

Лекарства срещу грип и настинка от онлайн аптека Subra

На нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от ефикасни лекарства за грип, които ще облекчат неприятните симптоми и ще ви помогнат да  се възстановите по-бързо. Благодарение на противогрипните лекарства ще редуцирате шанса да се наложи прием на антибиотик за настинка. 

При нас можете да откриете голямо разнообразие от противогрипни лекарства, хапчета и прахчета за настинка, продукти при запушен нос, както и имуностимулиращи витамини. 

В гамата ни противогрипни лекарства може да откриете подходящи както за възрастни, така и за деца. Например Грипекс таблетки, които атакуват ефективно симптоми на настинка и грип, ви помагат да се преборите с висока температура, главоболие и неприятните болки в мускулите, характерни при грипни състояние. Подходящи са за възрастни и деца над 12 години. За деца между 6 и 12 години може да изберете Грипекс хот - сгряваща напитка с приятен вкус на ягода и портокал, която да е лесна за даване и да помогне на детето по-бързо да пребори заболяването. 

При нас ще откриете и богата гама продукти при проблеми и болки в гърлото. Спрей за гърло Ангал например, с приятен вкус на лимон, облекчава симптоми като болезнено преглъщане и раздразнение, и може да се използва и от деца, и от възрастни.

Разгледайте категорията ни “Грип и настинка” и изберете подходящите за вас антивирусни лекарства, спрямо симптомите и състоянието ви. Благодарение на тях ще се изправите на крака за няколко дни, забравяйки за неразположенията. 

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Не позволявайте на настинката или грипа да ви победи и да отнеме от жизнените ви сили, преборете я с помощта на противогрипни лекарства от Subra! Благодарим ви, че избрахте онлайн аптека Subra за ваш здравен помощник!

Преглеадйте и нашата статия за "Грип - симптоми и лечение".