Био

Био храни

Био Био храни

Био храните са неделима част от здравословното хранене и биосъобразния начин на живот. Поради тази причина са важна част от менюто на всички, които не са безразлични към веществата, с които се храни организмът.

Когато говорим за био храни, имаме предвид не само готовите хранителни добавки с био произход, но също така веган и сурови продукти, семена, брашна, миксове, дори шоколад и какао на прах. В тази категория попадат също безглутеновите храни и т. нар. супер храни от биологично земеделие, които съдържат важни аминокиселини незаменими микроелементи.

Разнообразието от био храни е огромно, а най-голямото предимство на този вид продукти е, че са напълно безопасни и изключително подходящи за храненето на бебета и малки деца.

Какви био храни можете да откриете в онлайн аптеки Subra

Предлагаме богат избор от чисти протеини, био семена, функционални миксове и хранителни добавки за обогатяване на ежедневното меню.

  1. Био мака на прах;
  2. Протеин от конопено семе;
  3. Био киноа;

Най-голямото богатство в асортимента ни от био храни са т. нар. супер храни, които се предлагат под формата на функционални миксове. В DRAGON SUPERFOODS Зелен детокс микс, например, ще откриете комбинация от водораслите хлорела и спирулина, допълнени от пшенична и ечемична трева на прах за ефективно пречистване на организма.

Силна комбинация от три вида супер семена - ленено, конопено и чия, ще откриете във функционалния микс Omega 3 mix. Подпомага концентрацията и добрите нива на омега мастни киселини в организма. Веган и суров продукт, без глутен, подходящ за добавка към дневното смути или фреш.

С BETT`R Безглутенов микс за палачинки пък любителите на сладките удоволствия могат бързо и лесно да приготвят най-вкусното лакомство за уикенда. Пакетът съдържа брашна от елда, киноа и безглутенови овесени ядки от гарантирано биологично производство. Украсете с Капки розов шоколад от био ягоди на прах и подсладете с естествена Кокосова захар, добита от нектара в цветовете на кокосовите палми в Шри Ланка.

За собствените ви готварски рецепти можем да препоръчаме още фина хималайска сол, недокосната от токсините на замърсената околна среда, и сурово какао на прах с богато съдържание на флавоноиди, протеини, витамини и минерали.

Изберете качествени био храни от онлайн аптека Subra

Разгледайте цялата категория “Био храни” и поръчайте най-подходящия за вас продукт, според собствените ви нужди.

Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциалните цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите и своята специална Карта за лоялност, която ще ви осигури и много други предимства.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на град София предлагаме експресна доставка в рамките на деня.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!