Хранителни добавки

Добавки при спорт

Хранителни добавки Добавки при спорт
Най-продавани
Нов
21.89 лв

HAYA LABS METHYL-B12 Метил-Б12 200mcg x 100 tabl


Спортните добавки са се превърнали в ключов елемент от рутината на много спортисти и фитнес ентусиасти. Това се дължи основно на факта, че те помагат за подобряване на представянето, възстановяването и цялостното благосъстояние.

Предлагат се различни добавки, включително протеинови шейкове, спирулина, магнезий, желязо, CLA, L-карнитин и колаген, всяка от които има отделна важна роля в преследването на по-добро физическо представяне и здраве.

Протеиновите шейкове помагат за набавяне на ежедневните нужди от протеини, особено след интензивни тренировки. Така спомагат за възстановяване на мускулите, редуциране на мускулни болки и насърчаване на мускулен растеж. L-карнитин, който е друга популярна фитнес добавка, играе роля в метаболизма на мазнините и често се използва за подобряване на представянето и контрол на теглото. Магнезият помага при мускулни крампи, цялостно възстановяване и подобряване на качеството на съня, а желязото за предотваряване на умора и поддържане на добри нива на енергия. Колагенът и добавките с него помагат за подобряване на гъвкавостта на ставите и редуциране на риска от нараняване.

Спортните добавки са от голяма помощ за фитнес ентусиасти, активно спортуващи и атлети, за да си набавят специфични хранителни вещества, които може би са недостатъчно в тяхната диета. Те подобряват представянето, ускоряват възстановяването и помагат за общото здраве. Въпреки това е от изключителна важност да се използват според дадените от производителя им указания и да не се прекалява с тях. Препоръчително е да се направи и консултация с диетолог или здравен специалист, за да се определят точни дози и прием, според вашите специфични нужди. Имайте предвид, че ефективността на всяка фитнес добавка може да варира при всеки човек, като ползите от нея са най-добри, когато тя е част от балансирана диета и тренировъчна програма.

Какви спортни добавки ще откриете в онлайн аптека Subra?

В онлайн аптека Subra ще откриете голяма гама фитнес добавки, които да ви помогнат да постигнете своите здравословни цели.

Протеиновите шейкове на Dragon Superfoods са не само невероятно полезни и засищащи, но и с разнообразие от вкусове. Може да изберете Шейк с какао и ванилия, ако обичате вкус на шоколад или Шейк с ягода и кокос като по-свеж и екзотичен вариант.  Подходящи за вегани, вегетарианци или хора с непоносимост към лактоза, те се усвояват лесно и помагат за енергичен старт на деня.

Когато става въпрос за L-карнитин имате два варианта за прием – на капсули и на течни формули. Haya Labs Advanced Liquid L-Carnitine за пиене с вкус на лимон и лайм или вкус на малина подпомага здравословна загуба на излишни килограми, дава енергия, регулира кръвната захар, намалява апетита и създава чувство за ситост.

Ако имате интензивно ежедневие и търсите продукт, който да ви помогне да подсилите организма си, то Мултивитамини с добавен колаген от Swedish Nutra Mega Sport е подходяща хранителна добавка. Богатият състав на продукта подпомага енергийните нива и имунната система. Подходящ е както за активно спортуващи, така и за практикуващи тежък физически труд или при системно чувство на отпадналост. С негова помощ се набавят жизненоважни витамини, минерали, аминокиселини и други полезни вещества.