Най-продавани
-20%
-20%
Стара цена: 44.19 лв
35.35 лв

SOLGAR CHOLINE Холин 350mg x 100 caps


Черният дроб е най-големият орган в нашето тяло и играе жизненоважна роля за здравето на целия организъм. Той е нашата “пречиствателна станция”, която отделя и изхвърля всички вредни вещества и токсини, за да не пречат на функционирането на основните органи и системи. Освен това е способен сам да регенерира, затова специалистите често казват, че хората не се нуждаят от лекарства за черния дроб, а от редовна детоксификация и антиоксидантна подкрепа.

Здравият черен дроб успешно се справя с преработването на отпадните продукти от цигарения дим, алкохола, нездравословното хранене, приема на лекарства и оксидативния стрес. Той регулира обмяната на минерали и белтъци, участва в метаболизма на въглехидратите, произвежда вещества, нужни за храносмилането, и е своеобразен резервоар на кръв и витамини.

Появят ли се болки в черния дроб, това е ясен сигнал, че органът се нуждае от специално внимание. Функциите му могат да бъдат нарушени от омазняване, прекален прием на алкохол и вредни храни, продължителен прием на медикаменти или излагане на промишлени отрови. Черният дроб се нуждае от възстановяване и при редица заболявания, като хепатит, захарен диабет, цироза, проблеми с храносмилането и свръхтегло.

Какви продукти за здрав черен дроб се предлагат в онлайн аптека Subra

Можете да разчитате на богато разнообразие от природни продукти, хранителни вещества, билкови смеси, растителни екстракти и комбинирани формули за оптималното здраве не само на черния дроб, но също така на жлъчката, щитовидната жлеза и сърцето. Всички продукти се предлагат в разнообразни и удобни за прием форми, като капсули, таблетки, дражета, сиропи, течни сашета и други.

В асортимента ни ще откриете хранителни добавки за пречистване на черния дроб с натурални екстракти от семена на бял трън, листа на артишок и зърна амарант. Активните природни съставки не само благоприятстват нормалната функция на черния дроб, но също така допринасят за естествената регенерация на чернодробната тъкан. По този начин поддържат здравето на целия организъм.

Предлагаме също комбинирани продукти, които оказват цялостен ефект върху здравето на организма, тъй като се грижат едновременно за черния дроб, щитовидната жлеза и сърцето. Те балансират нивата на липидите в кръвта и холестерола, като съдействат за редуциране на риска от сърдечно-съдови заболявания.

Изберете подходяща грижа за черния дроб в онлайн аптека Subra

Отделете време и разгледайте разнообразието от продукти и хранителни добавки в категорията “Грижа за черния дроб”. Изберете най-подходящите за вас, според собствените ви нужди и предпочитания.

Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциалните цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите и своята специална Карта за лоялност, която осигурява и много други предимства.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на град София предлагаме експресна доставка в рамките на деня.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!