Начало

Лична грижа

Начало Лична грижа

Заобикалящата ви среда е пълна с милиони микроби, вируси и паразити. Вашето тяло може да бъде идеална среда за тях, за да растат и да се размножават, и да причиняват проблеми и заболявания.
Може да предотвратите това с една проста малка промяна в ежедневието - практикуване на основни навици за лична грижа.
Добрите практики за лична хигиена не само помагат за предотвратяване на заболявания и инфекции, но също така ще повишат вашето самочувствие и ще спомогнат да се чувствате по-уверени.

Личната грижа се състои в няколко основни аспекта - вземане на душ редовно, грижа за кожата, косата и ноктите, често измиване на ръцете, поддържане на интимна хигиена, устна хигиена и хигиена на храненето. Не забравяйте и редовно поддържане на дрехите и средата около вас чисти с подходящи перилни препарати и препарати за под, прах и други.

Добре изградена рутинна грижа за себе си, която да практикувате стриктно всеки ден, ще ви помогне да се поддържате в добро здраве и да се радвате на красив външен вид.

Спазването на добра лична хигиена е от изключителна важност, за да се предпазите от болести, бактерии и вируси. За целта, ще ви бъдат необходими продукти за лична хигиена, които ще ви помогнат да изпълнявате ежедневната си рутинна грижа.

Какви продукти за лична хигиена и грижа може да откриете в онлайн аптека Subra

Личната грижа и хигиената са основни аспекти на поддържането на здравословен начин на живот и цялостното благосъстояние. На нашия сайт можете да откриете изключително богато разнообразие от продукти и аксесоари за лична грижа и хигиена.

Предлагаме продукти за орална и интимна хигиена, както и такива, които ще ви помогнат за хигиена на бременността. По време на бременност жените трябва да бъдат особено внимателни към личната хигиена. Бременните жени се потят повече и често имат вагинално течение поради хормонални промени и може да са по-уязвими към инфекции от микроби в околната среда. Поддържането на тялото чисто и добрата лична хигиена помагат за предотвратяване на инфекция.

Също така, можете да разгледате секциите ни “Дамски превръзки и тампони” и “Мокри кърпи”. В тях дамите ще открият всичко необходимо, за да се справят с “онези трудни дни от месеца” по-леко и безпроблемно. Предлагаме още чаршафи, подложки и памперси за възрастни.

В категорията “Лична грижа” ще намерите още - медицински изделия, почистващи препарати, аксесоари и консумативи за бръснене и епилация. Освен тях, предлагаме и най-различни видове репеленти и инсектицидни препарати, които ще ви помогнат да се избавите от насекоми като досадните комари.

Не пропускайте да разгледате и секцията ни “Филтриращи кани”, където предлагаме кани и допълнителни филтри с активен въглен, които пречистват водата от микробите и бактериите, правейки я благоприятна за пиене и ежедневна употреба.

Не забравяйте, че поддържането на добра лична хигиена е изключително важно за цялостното ви здраве. Разгледайте всички наши предложения и изберете най-добрите продукти за лична хигиена, спрямо вашите нужди и лични предпочитания.

При поръчка от сайта ни на стойност над 50 лв. ще получите безплатна доставка, а за поръчки на територията на град София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!