Хранителни добавки

Грижа за нервната система и съня

Хранителни добавки Грижа за нервната система и съня
-15%
-15%
Стара цена: 11.49 лв
9.77 лв

NATURAL FACTORS MELATONIN 4mg x 90 tabl


Нервната система е жизненоважна за цялостното здраве. Тя регулира неволните телесни функции като дишане, сърдечен ритъм и храносмилане. Освен това ни позволява да взаимодействаме с околната среда, да обработваме информация и да реагираме на стимули. Без правилно функционираща нервна система, основните телесни функции и когнитивните процеси биха били сериозно увредени.

Грижите за нервната система включват здравословна балансирана диета, богата на минерали, витамини и омега 3 мастни киселини. Необходима е и редовна физическа активност, която да спомага за добро кръвообращение и контрол над стреса.

Сънят има ключова връзка с тази система. Необходими са достатъчни количества качествен сън за оптимална функция на нервната система, паметта и цялостно психическо благополучие. Контролът над стреса с помощта на техники за релаксация, медитация или йога може да помогне за облекчаването му, подобряване на съня и да носи много ползи за нервната система.

В някои случаи е възможно да е необходим прием на витамини, хранителни добавки или хапчета за тревожност и стрес.

Когато тревожността или стресът станат хронични и оказват значително влияние върху ежедневието, може да се предпише лекарство за успокоение и справяне със симптомите и подобряване на качеството на живот.

Приемът на добавки и хапчета за нерви трябва да става единствено след преглед от специалист, който да предпише дози и продължителност според вашите специфични показания и нужди. Квалифициран специалист ще може да проследи лечението ви и да наблюдава дали предписаната терапия постига желаните ефекти, за осигуряване на възможно най-добри резултати за нервната система и здравето.

Какви хранителни добавки и хапчета за тревожност и стрес се предлагат в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите различни хранителни добавки и витамини, които да помогнат в грижата за нервната система.

За насърчаване на спокойния сън и подкрепа за нервната система, често се препоръчва мелатонин. Като мощен антиоксидант, той има и много други здравословни ползи за тялото, като подкрепа на имунната система и помощно средство при депресии. Неговият прием може да е на таблетки или на спрей, в зависимост от нуждите и натовареността на ежедневието ви.

Валериана е известно помощно средство при безсъние, нервно напрежение и напрегнатост. Може да се открие в комбинация с мелатонин, само екстракт или в комбинация с мента и глог. Тинктурата от трите билки има благоприятно действие не само върху нервната, но и върху сърдечно-съдовата и храносмилателна системи.

При продължителни проблеми със съня, които влияят негативно върху физическото и психическото здраве, също се препоръчват помощни средства за сън в краткосрочен план, за да помогнат за регулирането му. Сашетата на Fortex Сладки сънища директ допринасят за спокоен и здрав сън, помагат за нормално функциониране на нервната система и за по-лесна адаптация на организма при пътуване и смяна на часови зони. При трудности със заспиване и чести събуждания през нощта може да са подходящи Novanight таблетки с тройно действие, които съдържат комбинация от мелатонин, пасифлора, калифорнийски мак и маточина.

Хранителни добавки и хапчета за тревожност и стрес от онлайн аптека Subra

Разгледайте категория „Грижа за нервната система и съня“ и изберете подходящите за вас продукти.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!