Хранителни добавки

Грижа за жената

Хранителни добавки Грижа за жената
-15%
-15%
Стара цена: 51.59 лв
43.85 лв

MATTISSON Absolute Royal Jelly Пчелно млечице x 60 caps


-15%
-15%
Стара цена: 32.89 лв
27.96 лв

MATTISSON БИО Biologische Berkensap Брезов сок x 500 ml


Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 32.09 лв
27.28 лв

VITABIOTICS PREGNACARE зачеване за жени x 30 tabl


-5%
Специална цена
-5%
Стара цена: 55.59 лв
52.59 лв

FEMARELLE RECHARGE x 56 caps


-15%
-15%
Стара цена: 39.59 лв
33.65 лв

MENOSENSE x 90 caps


-5%
Специална цена
-5%
Стара цена: 55.59 лв
52.59 лв

FEMARELLE UNSTOPPABLE x 56 caps


За да са в отлична форма и да се справят успешно с всички задачи у дома, и в работна среда, жените се нуждаят от здравословен балансиран режим, доставящ всички необходими хранителни вещества. В някои случаи обаче може да е нужна допълнителна помощ от хранителни добавки, особено в периоди на бременност и кърмене, при по-тежки менструации, и в различните етапи на менопаузата.

Хранителните добавки, специално разработени за жени, биха могли да помогнат в поддържането на хормоналния баланс и подсилване на телата с витамини, минерали и хранителни вещества.

Сред по-важните минерали и витамини за жени са тези от B групата, фолиева киселина, витамин D, калций, магнезий, желязо и мастни киселини.

Витамини B6, B12 и фолиева киселина са особено важни за бременни и кърмещи жени, за да се редуцира рискът от увреждане на плода. Калцият е изключително важен за женското здраве. Той има ключова роля в регулирането на сърдечния ритъм, мускулни контракции, съсирване на кръвта и нормалните клетъчни функции, както и за здравето на костите и зъбите. Жените имат по-ниска костна плътност от мъжете, независимо от техния хранителен режим. 

С напредването на възрастта рискът от развитие на остеопороза нараства, особено с хормоналните промени по време на менопауза и намаленото производство на естроген. Това е и причината важните минерали и витамини при менопауза да включват калций и витамин D. Този витамин не само помага на тялото да усвоява калций, но и подпомага имунната система, а неговият дефицит се свързва с поява на депресивни състояния.

Преди прием на хранителни добавки е препоръчително да се консултирате с вашия лекар или фармацевт, с чиято помощ да решите кои добавки са най-подходящи за вашите индивидуални нужди и моментно здравословно състояние.

Какви хранителни добавки за жени ще откриете в онлайн аптека Subra?

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от хранителни добавки, които да ви помогнат в грижата за женското здраве.

Омега-3 мастните киселини са ключови за здравето на сърцето и кръвоносните съдове, ставите, мозъчните функции и паметта. Приемът им може да има много ползи, особено в случаи, когато не се консумира достатъчно риба или хранителни продукти с тях, при проблеми със ставите или в период на бременност или кърмене.

При жените фактори като активен начин на живот, по-тежки менструации и бременност могат да доведат до ниски нива на желязо. В такива случаи е възможно да има необходимост от прием на добавки с минерала.

Специално подбраната комбинация от калций, природни фитоестреогени и витамини при менопауза в Aktiv Meno + Hyaluronic Acid от Doppelherz има благоприятно действие над женския организъм. Освен подобряване на състоянието на кожата, костите, зъбите и мускулите, продуктът спомага за регулиране на хормоналната дейност и укрепване на сърдечно-съдовата система, облекчаване на симптомите, съпътстващи менопаузата. В неговия състав са включени калций и полезните витамини при менопауза B1, B2, B6, B12, D3, както и хиалуронова киселина за засилване на еластичността и хидратацията на кожата.

Феминорм Дуо е добавка при менопауза, която действа благоприятно по-време на този период от женския живот. Комбинацията от фитоестрогени в този натурален продукт е алтернатива на хормоно-заместителна терапия. Помага за овладяване на менопаузалните оплаквания, както и след оперативно отстраняване на яйчници.

Изберете хранителни добавки за жени от онлайн аптека Subra

Разгледайте нашата категория с хранителни добавки за грижа за жената и изберете подходящия за вас продукт според вашите специфични нужди.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!