Начало

Марки

Начало Марки
Азбучен указател на марки:
3 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z Б З И К
3

3M Deutschland GmbH

C
E

ELANCYL

Eксперт в подпомагане на отслабването от 1971 г... Кои са трите суперсили на медицинска козметика ELANCYL (Елансил)? извайване; стягане; стрии. Каква е тайната на методът за отслабване на ELANCYL? Разработен от самия Пиер Фабър, методът за отслабване на ELANCYL разбива на парченца фалшивите обещания за отслабване без усилия. Неговата тайна? Жест, насочен повече от всякога към съвремието. Един истински ритуал за грижа за силуета. Mетодът за отслабване на Лаборатория ELANCYL остава уникален и недостижим: повторение, постоянство и най-вече масаж. Комбинирайки силата на масажа с мощни растителни съставки и приятна текстура за 100% удоволствие. Довиждане, целулит. Здравей, изваян силует.
J
K

KLORANE

Продукти за кожата и косата на цялото семейство, вдъхновени от ботаниката! Козметика Klorane (Клоран) е произведена във Франция на база грижливо селектирани активни разстителни съставки. Защо козметика Klorane? От 50 години Klorane извършва всеки ден малки конкретни действия, за да създаде продукти за грижа, които са извор на процъфтяване за всички. Натурална дермо-козметика с контролирано производство. Една еко отговорна марка. Една ботаническа отговорност.
N

NATURAL FACTORS

Natural Factors (Нейчаръл Факторс) е лидер в производството и развитието на продукти за здравето. Защо да избереш хранителни добавки Natural Factors? Natural Factors произвежда и дистрибутира пълната гама хранителни добавки за твоето здраве. Natural Factors е производител №1 на хранителни добавки в Канада. Natural Factors е носител е на награда от Канадската Асоциация за здравословни храни CHFA за високи постижения в сферата на здравословните храни. Natural Factors разпространява своите добавки и на четирите континента. Natural Factors разполага с най-съвременните производствени и лабораторни съоръжения. Всеки аспект от производството – от научните изследвания, до стриктния контрол на качеството се наблюдава внимателно. Тези стъпки са предприети, за да се гарантира чистотата на всички вложени продукти. Natural Factors притежават 2000 декара земеделска земя в Okanagan Valley, Британска Колумбия. В плантациите се отглеждат голямо разнообразие от органични растения, които се използват както за научни изследвания, така и като суровини за всички продукти.

NATURE`S TRUTH

NATURES Way

V

VICHY

Силата на термалната минерализираща вода Vichy за по-силна кожа. Ритуал за възстановяване на кожата.. Основан през 1931 от Д-р Проспер Халер, Vichy е горд френски бранд, посветен на грижата за кожата. Vichy (Виши) са водеща фирма за иновации в грижата за кожата и козметиката вече повече от 80 години. Какви са предимствата на козметика Vichy? Специално формулирани за чувствителна кожа, продуктите на Vichy са хипоалергенни и без парабени. Vichy са разработени само от чисти съставки, които са противоалергенни. Vichy работят с дерматолози и експерти по алергии, за да създадат най-сигурните формули, подходящи за чувствителна кожа. Лаборатории Vichy следват високи хигиенни стандарти, които са близки до фармацевтичните такива. В Лаборатории Vichy, само на няколко стъпки от извора в градчето Виши, Франция, тази минерализираща вода е в центъра на грижата за кожата. Специално създадена и потвърдена от експерти, за да трансформира, ребалансира и регенерира кожата Ви. Всеки ритуал грижа за кожата, които ще получите като резултат от персонализираната диагностика, взима в предвид типа кожа и ежедневието ви, за да я трансформира стъпка по стъпка. Резултатите са видими още от първото нанасяне.

VITABIOTICS

W

WEBBER NATURALS

Б

БИОПРОГРАМА

Бочко

БЪЛГАРСКА РОЗА

З

ЗДРАВЕ

И

ИКАРОВ

К

КРЯ-КРЯ