Лична грижа

Депилация и консумативи за бръснене

Лична грижа Депилация и консумативи за бръснене

Депилацията и бръсненето помагат за постигане на гладка кожа на лице и тяло, за повишен комфорт, естетика и хигиена.

При тях се използват различни методи, като всеки има своите предимства и недостатъци и е подходящ за различните нужди на кожата.

При бръсненето косъмът се отрязва на повърхността на кожата. То е бърз и безболезнен метод, а след него тя е много мека и гладка, благодарение на лекия пилинг ефект на най-горния слой, който се получава от използването на ножчетата. При бръсненето обаче може често да се получи раздразнение на кожата и враснали косъмчета.

Друг популярен метод включва използване на депилиращ крем. Този тип кремове за обезкосмяване могат да се използват за лице и тяло, като е важно да се внимава да не се превишава посоченото време за престой с тях. Крем депилатоарите премахват упоритите косъмчета на повърхността, но действието им достига и до корените. В резултат, новопорасналите косъмчета са с по-тънка и слаба структура. Могат да се открият и крем депилатоари за интимните части, като техния състав често е по-изчистен и с повече натурални добавки.

Кола маската е популярна алтернатива на бръсненето и депилиращите кремове. Тя предлага по-дълготраен резултат, защото при нея се премахват космите от корена. Това е причината кола маската да е известна с осигуряването на седмици гладка кожа.

Какви продукти за обезкосмяване ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие с продукти за депилация и бръснене – от депилиращи кремове, самобръсначки и консумативи до продукти за грижа след обезкосмяване, които да помогнат в постигането на гладка и здрава кожа.

Самобръсначката GILLETTE Venus Swirl ще помогне за дълготрайно гладко усещане, благодарение на технология Flexiball и самостоятелно адаптиращите се по извивките на тялото остриета.

Ако предпочитате кола маска заради по-дълготрайния резултат, при нас ще откриете Veet ленти за епилация за чувствителна кожа за тяло, за подмишници и бикини, и за лице.

Предлагаме и голяма гама депилиращи кремове. Депилиращият крем за ръце, крака и бикини зона от Eveline е с 99% натурално алое вера. Подходящ за чувствителна кожа, кремът хидратира, укрепва епидермиса и дава идеална гладкост до 7 дни. Можете да вземете и депилиращ крем за лице с 99% натурално алое вера в комплект с успокояващ гел за след депилация, за допълнителен комфорт за кожата ви.

Ако се готвите за състезание, плаж или фитнес, депилиращият крем на Elea за мъже е перфектният избор. Формулата със здравец и уреа спомага за мека и успокоена кожа след депилация.

Продукти за депилация и бръснене от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от продукти за депилация и консумативи за бръснене за най-различни нужди – депилиращи кремове, самобръсначки, ножчета и  комплекти.

Разгледайте категория „Депилация и консумативи за бръснене“, за да откриете подходящите за вашите нужди продукти.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!