Хранителни добавки

Грижа за сърцето

Хранителни добавки Грижа за сърцето

Грижата за сърцето е от изключително значение за поддържане на добро здраве за организма.

Много често сърцето се уврежда поради застоял начин на живот, прекомерния прием на захар, сол и обработени храни, и липса на редовен спорт.

За да се избегне влошаване на здравословното състояние на организма трябва да се води балансиран начин на живот.

Промяната в хранителния режим оказва голямо влияние върху подобряване дейността на сърцето. Препоръчително е да се включват повече храни, богати на омега-3 мастни киселини, като риба, хайвер, ленено семе и други. Плодовете, зеленчуците, бобовите култури и картофите също имат благоприятно действие за сърцето.

Редовното движение - ходене пеша и тренировки, е друг фактор, който трябва да се вземе предвид. Така рискът от затлъстяване се намалява, като същевременно се понижава и кръвното налягане.

Грижата за сърце включва и достатъчно количество сън - между 7 и 9 часа според индивидуалните нужди на всеки. Стресът е ключов фактор, който влияе негативно върху здравословното състояние на човек. Затова е важно да бъде сведен до минимум. Ограничаването или спирането на вредни навици като тютюнопушене, алкохол и прием на захари също ще окаже положително влияние не само над здравето на сърцето, но и над организма като цяло.

Понякога, въпреки спазването на тези добри практики, е необходима консултация с лекар и прием на хапчета за сърце.

Лекарства за сърце от онлайн аптека Subra

Ако състоянието ви налага прием на определени добавки или хапчета за сърце, трябва да се консултирате със специалист, който да назначи правилно лечение според вашите специфични нужди и моментно състояние.

На нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от лекарства за сърце, хранителни добавки и масла.

VEGAVERO MAGNESIUM + KALIUM е хранителна веган добавка, спомагаща за доброто функциониране на сърдечно-съдовата и нервната системи. Тя има благотворен ефект върху сърдечния ритъм и кръвното налягане, като помага за укрепването на кръвоносните съдове и сърдечния мускул. Не съдържа ГМО или изкуствени добавки.

NATURES WAY RED YEAST RICE подпомага редуцирането на нивата на холестерола по естествен начин. Активните съставки в дрождите от червен ориз, известни с лечебните си свойства в китайската медицина, са същите, които се съдържат в лекарствата за понижаване на холестерола.

SOLGAR FULL SPECTRUM OMEGA WILD ALASKAN SALMON OIL съдържа рибено масло от дива сьомга от Аляска. Набавя на организма нужното количество мастни киселини омега-3, омега-5, омега-6, омега-7 и омега-9, както и витамин D благодарение на специалната формула Solgar. Капсулите са подходящи и за хора, които не включват риба в хранителния си режим.

Изберете грижа за сърцето от онлайн аптеки Subra

Разгледайте категория “Грижа за сърцето” в сайта ни и изберете подходящите продукти спрямо нуждите и състоянието ви.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!