Начало

Хранителни добавки

Начало Хранителни добавки
Ново предложение

Хранителните добавки са продукти, специално създадени да осигурят основни хранителни вещества, които може да липсват изцяло или да са недостатъчни в обичайната диета на човек. Тези добавки могат да съдържат витамини, минерали, аминокиселини, мастни киселини или други вещества, които са жизненоважни за тялото. Важно е да се отбележи, че те не са заместител на редовното хранене, а подпомагат процесите в организма и допринасят за цялостното здраве и благополучие.

Защо трябва да приемате хранителни добавки

Основната цел на хранителните добавки е да подобрят и поддържат цялостното здраве и благосъстояние на човек. Те са особено важни специално при хора, които може да са изложени на риск от хранителни дефицити или дисбаланси.

Добавките могат също да бъдат насочени към специфични здравословни проблеми или цели, като например повишаване на имунитета, подобряване на храносмилането или насърчаване на загуба на тегло. Предлагат се както хранителни добавки за отслабване, така и хранителни добавки за качване на килограми при жените.

В някои случаи спортистите и фитнес ентусиастите могат да приемат хранителни добавки за мускулна маса или хранителни добавки за стави с колаген, за да подпомогнат възстановяването след интензивни тренировки, да увеличат мускулната маса и да подобрят постиженията си.

При хора, страдащи от проблеми на пикочо-половата система се налага прием на хранителни добавки за простата, инконтиненция и често уриниране.

Също така, хранителните добавки помагат за превенция срещу заболявания от различно естество, като сърдечни болести, проблеми с бъбреци, черен дроб, артрит и др. Техният прием може да бъде ключов, за да бъдете здрави, спокойни, да се чувствате добре и да се справяте с ежедневните си задачи без затруднения.

Хранителни добавки от онлайн аптека Subra

На нашия сайт можете да намерите голямо разнообразие от хранителни добавки на най-различни марки, предлагани под формата на капсули, таблетки, прахчета или течности.

Предлагаме широка гама от добавки, включително и хранителни добавки за черния дроб като Magnalabs Repaher за здрав черен дроб с артишок и бял трън.

Също така, ще намерите и такива, които помагат за поддържане на естествената красота и влияят положително на вашата кожа, коса, нокти, като хранителна добавка от ABOPharma Collagen Beauty за красива и здрава кожа с комбинация от сертифицирани колагенови пептиди и комплекс витамини и минерали.

Предлагаме хранителни добавки на най-различни доказани производители, така че можете да изберете спрямо вашите лични предпочитания.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от
преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!

Онлайн аптека.