Хомеопатията е широко разпространена в различни страни по света като Франция, Англия и Германия, а в последните години тя навлиза все повече и в България. Базира се на идеята, че вещества, предизвикали симптоми на дадено заболяване, могат да го излекуват при прием в много разредена форма. 

В основата на хомеопатията е използването на природни натурални съставки и затова често се предписва на бременни, деца, кърмачки и хора с алергии. Примери за хомеопатични средства са арниката, служеща за облекчаване на възпаление и болка при травми и синини; беладоната за смъкване на висока температура и против главоболие; игнатия за облекчаване на стрес и депресия; силика за укрепване на имунната система и други. 

Макар в повечето случаи хомеопатията да се счита за безвредна и без странични ефекти, е важно да се отбележи, че предписването и приемът на хомеопатични лекарства трябва да става след консултация със специалист. Препоръчително е да се спазват инструкциите за употреба и да не се превишава изписаната доза. 

Какви хомеопатични продукти ще откриете в онлайн аптека Subra

В аптека Subra ще откриете разнообразни качествени хомеопатични средства за настинки, грип, астма, артрит, мигрена, емоционални разстройства, тревожност, алергии, хронична умора, предменструален синдром и други.

ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен продукт, който се изписва се като профилактично средство при появата на симптоми, типични за грипни състояния, като болка в мускулите или висока температура.

ОСАДЕНТ пилули  е подходящо средство за облекчаване на оплаквания, свързани с никнене на зъби при кърмачета, като диария, раздразнителност, температура, безсъние и други.

Използването на хомеопатия при кашлица е възможно чрез избора на правилните продукти. BOIRON BRYONIA ALBA 9CH се препоръчва при трахеит със суха кашлица, сухота на лигавицата, възпаление на млечната жлеза, артрит и други.

Ако се нуждаете от профилактика и лечение при загуба на глас, пресипналост или ларингит, добър избор е Homeovox.

Хомеопатични лекарства в онлайн аптека Subra

Разгледайте категория “Хомеопатия” в сайта ни и изберете подходящите продукти спрямо нуждите и състоянието ви.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!