Начало

Био

Натуралните продукти стават все по-популярни сред потребителите, които са загрижени за здравето си и опазването на околната среда. Тези продукти се отглеждат и произвеждат без използването на синтетични вещества, пестициди, торове или други вредни химикали. Вместо това, био фермерите използват естествени методи за контрол на вредителите.

Ползите от избора на био продукти са многобройни. От една страна, те са по-добри за околната среда, тъй като био фермерите не използват синтетични химикали и не допринасят за замърсяването на почвата и водата. Освен това практиките на органично земеделие помагат за запазване на биоразнообразието чрез насърчаване на растежа на широка гама от растения и животни.

Друго предимство на натуралните продукти е, че те често са по-хранителни от техните неорганични аналози. Проучванията показват, че биологичните плодове и зеленчуци съдържат по-високи нива на витамини, минерали и антиоксиданти, отколкото конвенционално отглежданите продукти. Това е така, защото практиките за биологично земеделие се фокусират върху изграждането на здрава почва, което от своя страна води до по-здрави и качествени растения.

Много хора предпочитат био продуктите, защото вярват, че са по-безопасни за тях и семействата им. Употребата им намалява риска от здравословни проблеми като рак, репродуктивни проблеми или изоставане в развитието. Въпреки че може да са по-скъпи от неорганичните алтернативи, ползите си заслужават разходите, без значение дали става въпрос за Био козметика, Био храни, чайове или добавки.

Какви био продукти ще намерите в онлайн аптека Subra

На нашия сайт ще намерите богато разнообразие от натурални продукти. Предлагаме био козметика, био храни, био хранителни добавки, както и био напитки. Сред био чайовете, ще откриете и био натурални продукти за отслабване. 

Билковата смес за отслабване се приема под формата на чай. Препоръчва се за намаляване на телесното тегло при затлъстяване. Съдържа кафяво водорасло - Фукус, Слез лист, Сена лист, Гръмотрън корен, Резен плод, Червена боровинка лист, Лавандула цвят и Роза цвят. 

Можете да разгледате асортимента от био чайовете, които предлагаме, както и натуралните продукти за лице. Ще намерите биологични кремове, лосиони, сапуни, етерични масла, както и натурални продукти против косопад. 

Alteya Organics дневен крем за лице е био продукт - крем за лице от  биологична роза Дамасцена. Той  е дълбоко-подхранващ продукт с ефирна и лека консистенция, който възвръща баланса на кожата като същевременно я защитава от неблагоприятното влияние на факторите на външната среда. Кремът е специално създаден да осигури дълбока хидратация на кожата  и да забави признаците на стареене. При редовна употреба кожата ще  изглежда гладка, мека, еластична и сияйна.

Предлагаме и богат асортимент от хранителни добавки, натурални смеси, пробиотици и ядкови млека. Добавката VAGAVERO HAGEBUTTE съдържа прах от биологични български шипки. Подпомага поддържането на нормалните нива на глюкозата, допринася за укрепване на капилярите и влияе благоприятно върху артритни заболявания. Също така спомага за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания, способства за контролиране нивата на пикочна киселина и е мощен антиоксидант укрепващ имунната система.

Изберете био продукти от онлайн аптека Subra

Разгледайте категорията ни “Био” и изберете подходящия за вас натурален продукт, спрямо вашите нужди, за един по-здравословен и качествен начин на живот. 

При поръчка от нашия сайт на стойност над 50 лв. можете да се възползвате от безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете сайта на Subra и не пропускайте да се възползвате от преференциални цени и  промоции, както и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.  

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!