Хранителни добавки

Грижа за кости, стави и сухожилия

Хранителни добавки Грижа за кости, стави и сухожилия

Грижата за вашите кости, стави и сухожилия е от съществено значение за поддържане на цялостното здраве и мобилност през целия ви живот.

Ключови елементи от грижата за тях са балансираната диета, редовни физически упражнения, поддържане на правилна стойка и редовни прегледи за ранно диагностициране на проблеми с кости и стави, което да предотврати прогресиране на състояния като остеопороза или артрит.

Част от здравословният начин на живот е да следите за прием на храни с важни основни хранителни вещества, които са от решаващо значение за здрави кости, като калций и витамин D.

Препоръчително е да включите и упражнения с тежести към физическите си дейности, които насърчават плътността на костите и укрепват мускулите около ставите. Правете и упражнения за гъвкавост, които да подобрят подвижността и да намалят риска от наранявания.

Избягвайте дълги часове стоене и поддържане на неправилна стойка, която натоварва тялото. Използвайте ергономичен стол и бюро и правете редовни почивки, в които се раздвижвате.

Какви хранителни добавки за стави, сухожилия и кости ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще намерите различни хранителни добавки, които да помогнат в грижата за кости, стави и сухожилия.

Ценни елементи за здрави кости и стави са калцият, магнезият и витамин D.

Можете да вземете тези елементи отделно или да изберете продукт, включващ комбинация от тях. Calmacin Forte + Vitamin D от Walmark е комплекс от магнезий, калций, цинк и витамин D. Спомага за поддържане на здрави кости и стави, коса и нокти; оказва благоприятно действие върху нервната, сърдечно-съдовата и имунната системи.

Колагенът е друга съставка, която често може да откриете в хранителните добавки за стави и кости. Количествата колаген в тялото, който то синтезира само, намаляват с напредване на възрастта. Това увеличава шанса от поява на дегенеративни ставни заболявания и травми. Прием на колаген ще помогне не само в грижата за стави и кости, но и за красива, здрава и еластична кожа.

При нас ще откриете както течен колаген, така и под форма на таблетки, сашета и дори колагенови желирани бонбони.

Преди прием на хранителни добавки за стави, сухожилия и кости е препоръчително да направите консултация със специалист, по чиято преценка да се изготви прием за хранителни добавки или лекарства, съобразен с индивидуалните ви нужди и моментното ви здравословно състояние.

Хранителни добавки за стави, сухожилия и кости от онлайн аптека Subra

Разгледайте категория „Грижа за кости, стави и сухожилия“ и изберете подходящите за вас продукти.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!