Хиалуронът е овлажняващо вещество, чието основно свойство е да хидратира, благодарение на способността си да задържа вода до 1000 пъти собственото си тегло.

То е от съществена важност за поддържането на гладката и еластична кожа, за зарастване на рани, както и за здравето на ставите. Една от основните му роли е да хидратира, с което забавя появата на бръчки и подпомага правилното функциониране на ставите. 

Благодарение на благоприятното си действие върху косата и кожата, както и върху здравето на тялото, хиалуроновата киселина е често срещана съставка както в козметични продукти, така и в хранителни добавки.

Добавките с хиалурон се предлагат в наистина голямо разнообразие - под форма на таблетки, ампули и капсули, което позволява всеки да избере подходящата за своите нужди. Предлага се и хиалуронова киселина за пиене, подходяща при затруднение с прием на таблетки.

Макар да се среща естествено в тялото, с течение на времето количествата хиалуронова киселина в него намаляват, поради което е възможно да се наложи прием. Разбира се, преди да закупите хиалуронова киселина, е препоръчително да се консултирате с вашия лекар. Той ще прецени дали имате нужда от нея и ще ви препоръча подходящ за вашите нужди продукт.

Какви продукти с хиалурон ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете богата гама висококачествени продукти с хиалурон от доказани производители. С тяхна помощ по-лесно ще постигнете желаните от вас резултати. 

Една от добрите хранителни добавки с хиалурон в нашия каталог е тази на марката DOUBLE WOOD. Тя намалява появата на фини линии и бръчки и действа благоприятно при сухота в очите. Добавката е подходяща за хора, които страдат от ревматоиден артрит, тъй като подобрява подвижността и понижава дискомфорта.

Често купуван продукт в тази категория е този на NATURPHARMA. Той представлява хиалуронова киселина на таблетки, която забавя процеса на стареене, спомага за активирането на ставната подвижност и намалява опасността от възпаления. 

В сайта ни ще попаднете и на хиалуроновата киселина за стави и кожа от бранда VEGAVERO. С нейна помощ може да облекчите симптомите на остеоартрит, с което да подобрите мобилността и гъвкавостта на ставите си. Освен това този продукт подпомага хидратацията на кожата, с което тя може да придобие по-младежки вид.

Изберете продукт с хиалурон от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Хиалурон” и изберете този продукт, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!