Назад

В наличност

DOUBLE WOOD Hyaluronic Acid Хиалуронова киселина за коса, кожа и нокти х 180 caps

Код:

46993

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA

59.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD Hyaluronic Acid Хиалуронова киселина за коса, кожа и нокти х 180 caps

Хиалуронова киселина подобрява хидратацията на кожата, намалява появата на фини линии и бръчки, помага за облекчаването на сухотата в очите и подобрява подвижността на ставите при хората, страдащи от ревматоиден артрит. Хранителната добавка предлага многобройни ползи за здравето и има антиоксидантно, противовъзпалително и аналгетично действие.

 

Какво е Hyaluronic Acid / Хиалуронова киселина и как действа?

Хиалуроновата киселина е естествено съединение и важна съставка на ставната течност, която се намира във високи концентрации също и в очите, кожата и хрущялите. Основната ѝ роля в тялото е да задържа влагата, което позволява на тъканите, в които се намира, да останат добре хидратирани. Хиалуроновата киселина привлича и се свързва с водните молекули и увеличава съдържанието на вода в кожата и телесните тъкани.

С течение на времето запасите от хиалуронова киселина в тялото намаляват. Възрастта е една от причините за това, но факторите на околната среда, каквито например са тютюнопушенето и замърсяването на атмосферния въздух, също ускоряват този процес. По тази причина хиалуроновата киселина често се приема като хранителна добавка. Тя помага както за поддържането на здравето на костите и нормалното функциониране на ставите, така и за подобряването на състоянието на кожата и косата.

Здравословни ползи от приема на продукта

ПОДПОМАГА ЗДРАВЕТО НА СТАВИТЕ – Хиалуроновата киселина подпомага здравето на ставите, като ги поддържа в нормално състояние. Тя спомага за намаляването на болката и сковаността в ставите при хора с остеоартрит и други възпалителни състояния, засягащи опорно-двигателната система.
ПОДПОМАГА ЗДРАВЕТО НА КОЖАТА, НОКТИТЕ И КОСАТА – Хиалуроновата киселина е важен компонент за поддържане на здравето и добрата хидратация на тези тъкани. Добавките с хиалуронова киселина могат да помогнат за увеличаване на влажността на кожата и редуцирането на появата на фини линии и бръчки.
ПОДПОМАГА ЗДРАВЕТО НА ОЧИТЕ – Хиалуроновата киселина се намира естествено в очите и помага за облекчаване на симптомите на сухота в тях.
ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ – хранителните добавки на компанията Double Wood Supplements се произвеждат в САЩ и се тестват щателно, за да се гарантират техните чистота и ефективност.
Формулата не съдържа соя, глутен и ГМО.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория

Най-продавани
73.59 лв
PRIORIN caps x 60 tabl
Очаква доставка
NOVO-NAIL EMTRIX 10ml
-20%
-20%
Стара цена: 43.10 лв
34.48 лв
SOLGAR L-TYROSINE Л-тирозин x 50 tabl