Колагенът е протеин с ключова роля за човешкото тяло. Той е сред основните градивни елементи на мускулите и сухожилията, и основен елемент, изграждащ костите и най-големия орган в тялото – кожата. Добрите нива на колаген в тялото определят еластичност и здравина на епидермиса, хрущялите, както и костна и мускулна маса. Връзката му с кожата го прави предпочитан съюзник на дамите, които искат здрави и красиви коса, кожа и нокти.

Други ползи на колагена са свързани със здравето на сърцето, мозъка, червата. Телата ни естествено произвеждат колаген, но производството му намалява с възрастта. Този спад може да доведе до признаци на стареене, като бръчки, фини линии и отпусната кожа. Фактори като излагане на UV лъчи, тютюнопушене и лоша диета също могат да допринесат за намаленото производство на колаген. 

Колагенът е сред най-важните протеини в човешкия организъм и подобрява не само външния вид, но и цялостното здравословно състояние. Протеинът се предлага в аптеките като хранителна добавка, но е силно препоръчително приемът му да не замества пълноценното хранене. Ако имате желание да приемате колаген за кожата, ставите и костите, се консултирайте с лекар или фармацевт, който да съобрази кой продукт ще е подходящ за вашите специфични нужди.

Какви хранителни добавки с колаген ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете богата гама висококачествени хранителни добавки с колаген от доказани производители под различна форма. Предлагаме както таблетки с колаген, така и колаген за пиене с различни вкусове, с които да постигнете желаните резултати.

Колагенът за пиене е лесен начин да се сдобиете с нужното ви количество от протеина за деня. Течният колаген за пиене на DOPPELHERZ подпомага опорно-двигателния апарат, както и косата, ноктите и кожата. Витамините, които той съдържа, спомагат усвояването на колагена от тялото и поддържат функционирането на имунната система.

Най-често хората желаят да приемат колаген за кожата с цел постигане на нейния добър вид. Това е най-големият орган в човешкото тяло, а неглижирането му си проличава бързо. Таблетките колаген на FORTEX поддържат не само кожата, но и ставите и сухожилията, като спомагат за естественото образуване на съединителна тъкан. Витамините и минералите, които съдържат, имат положителен ефект върху редица процеси в организма.

Марката NATURES WAY предлага висококачествен хидролизиран колаген. Протеинът, в комбинация с останалите съставки в продукта, подобрява цялостното състояние на тялото както отвън, така и отвътре.

В случай че предпочитате колаген на капсули, добра опция е този на бранда BIOHEALTH. Той действа благоприятно върху функциите на костите и ставите и поддържа младежкия вид на кожата.

Изберете колаген от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Колаген” и изберете този продукт, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!