Назад

В наличност

WEIGHT WORLD PURE MARINE COLLAGEN Морски колаген (тип I) за коса, ноки и стави x 120 caps

Код:

47509

Марка:

Weight World

Производител:

Comfort Click Ltd,

64.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

WEIGHT WORLD PURE MARINE COLLAGEN Морски колаген (тип I) за коса, ноки и стави x 120 caps

Допълнителният прием на колаген след 30-та година е особено важен, ако искате да се радвате на красива и опъната кожа без бръчки, здрави стави, гъста коса и нечупливи нокти
И не само. Колагенът укрепва кръвоносните съдове и има роля в развитието на тъканите, в кристална форма се съдържа дори в роговицата на окото, зъбите, костите, главен компонент е на хрущялите, сухожилията и ставните връзки…Списъкът е безкрайно дълъг, защото колагенът – здрав, неразтеглив и с голяма издръжливост на опън, е основен структурен протеин в извънклетъчното пространство на съединителната тъкан и най-разпространеният белтък при хората - съставлява около 25% до 35% от белтъчините в човешкото тяло. С други думи – колагенът е изключително важен, за да сме красиви, подвижни и в добро здраве.

Всичко това осигурява 100 % чист морски колаген (Tип I) на британската компания Weight World – колаген с изключителна сила и бионаличност – отлично се абсорбира от тялото и забавя признаците на стареене. Защо е толкова отличителен? В момента сме свидетели на огромно предлагане на хранителни добавки с колаген, но те не си приличат по качество и сила на действие. Капсулите Pure Marine Collagen използват патентован NatiCol® морски колаген от рибите пангасиус и тилапия, един от най-ефективните източници на колаген на пазара. С 1170 mg колаген на доза, той е идеален начин да се подмладите и поддържате здрави стави, кожа, кости, нокти и коса.

Ето и топ ползите от прием на Pure Marine Collagen
100 % истински морски колаген, добит от див улов на дълбоководни риби
Супер сила със 1170 mg на доза
Съдържа патентована формула NatiCol® хидролизиран колаген
Висока степен на биоактивност и абсорбция
Идеален за поддържане на здрава кожа, кости и стави
Помага срещу признаците стареене
120 колагенови капсули с неутрален вкус и мирис
Без изкуствени оцветители, овкусители, подсладители и консерванти
Съвместим с кето, палео, нисковъглехидратна диета, диета на Бантинг
Не съдържа лактоза
Без антибиотици, хормони ГМО, тежки метали – всяка партида подлежи на независимо изследване за замърсители
Защо да предпочетем морски хидрозлизиран колаген пред останалите видове колаген

Pure Marine Collagen съдържа първокласен патентован хидролизиран морски колаген NatiCol®. Той се отличава с:
По-добра абсорбция
Морският колаген е по-лесно усвоим от организма в сравнение с колагена от други източници, като свинско или говеждо месо. Това означава, че тялото може да го използва по-ефективно за възстановяване на колагеновите структури. Изследванията показват, че той има над 80 % бионаличност, в сравнение с 30 % на обикновените колагенови добавки.

По-високо качество
Морският колаген винаги се счита за по-високо качество в сравнение с колагена от други източници. Той е по-чист и има по-малко възможности за замърсяване с тежки метали и други вредни вещества.


По-богат на аминокиселини
Морският колаген съдържа повече специфични аминокиселини, които са особено полезни за здравето на кожата, косата и ноктите. Това включва глицин, пролин и хидроксипролин, които са основните строителни блокове на колагеновата влакна.


Хидролизирана формула
Морският колаген по време на хидролиза се разгражда на по-малки пептиди чрез ензимна или химическа обработка. Полученият хидролизиран колаген има по-ниско молекулно тегло, което го прави по-лесен за усвояване и използване от тялото ни. Тази по-висока бионаличност означава, че той действа по-ефективно от тялото, в сравнение с други видове колаген.


Осигурява колаген тип I
Морският колаген се състои предимно от колаген тип I, който е най-разпространеният колаген в човешкото тяло. Колаген тип I осигурява структурна подкрепа на кожата, костите, сухожилията и други съединителни тъкани, което прави морския колаген отличен избор за насърчаване на здравето на кожата и поддържане на цялостната структурна цялост.

Защо колагенът е толкова важен
Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло и играе решаваща роля в поддържането на структурната цялост и здравината на различни тъкани. Ето някои важни функции и причини, поради които колагенът е от съществено значение:

Структурна подкрепа
Колагенът осигурява сила и подкрепа на различни съединителни тъкани, включително кожата, сухожилията, ставните връзки, хрущялите и костите. Той образува структурно скеле, което помага да се поддържа формата и целостта на тези тъкани.

Здраве на кожата
Колагенът е отговорен за поддържането на еластичността и стегнатостта на кожата. Образува мрежа от влакна, която осигурява здравина и структура, допринасяйки за младежкия и здрав вид. С възрастта естественото производство на колаген намалява, което води до бръчки, отпусната кожа и загуба на еластичност.

Здраве на ставите
Колагенът е основен компонент на хрущяла, който действа като „възглавница“ между костите и осигурява гладко движение на ставите. Помага за поддържане на гъвкавостта на ставите, намалява болката и поддържа цялостното им здраве.

Здравина на костите
Колагенът осигурява рамка за минерализацията на костите, допринасяйки за тяхната здравина и стабилност. Той работи във връзка с минерали като калций и фосфор, за да образува здрава матрица, която издържа на счупвания.

Сила на сухожилията и връзките
Колагенът е жизненоважен компонент на сухожилията и връзките, които свързват мускулите с костите и стабилизират ставите. Помага за поддържането на силата и структурната цялост на тези тъкани.

Здраве на кръвоносните съдове
Колагенът се намира в стените на кръвоносните съдове и осигурява здравина и еластичност на тези структури. Помага за поддържане на здравословен кръвен поток и поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.

Заздравяване на рани
Колагенът играе съществен роля в процеса на зарастване на рани. Той формира рамка за растеж на нова тъкан, помага в процеса на съсирване и подпомага ремоделирането и възстановяването на увредените тъкани.

Здраве на косата и ноктите
Колагенът допринася за здравината, растежа и цялостното здраве на косата и ноктите. Той е важен компонент на извънклетъчния матрикс в космените фоликули и нокътната плочка.

Съставки:
В 2 капс.:
Дн. доза:
Хидролизиран морски колаген 
(на прах) Naticol®
1170 mg
1170 mg

Хипромелоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Съдържа: Риба.

Хранителна добавка, 120 капсули
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0