Начало

За аптеки Subra

Начало За аптеки Subra

Аптеки SUBRA е развита търговска верига с дългогодишен опит в сферата с над 70 обекта, разположени на ключови места в цялата страна.

В SUBRA ще откриете медикаменти, хранителни добавки, дермо козметика и медицински изделия на атрактивни цени с доказано високо качество. Професионално консултираните и доволни клиенти са водещ приоритет за екипa на аптеките.

Концепцията на SUBRA се базира върху квалифицирано обслужване, богато портфолио, иновативност в изграждането на обектите, персонален подход и установен стил на пазарно присъствие.

Аптеки SUBRA предлагат разнообразни продукти с преференциални отстъпки за лекарства без рецепта, хранителни добавки и козметика. За улеснение на своите клиенти аптеките работят със Здравната каса.

Като продължение на установения дългогодишен опит, Аптеки SUBRA активно разработват и поддържат онлайн аптека subra.bg, където потребителите могат да се възползват от специални преференциални условия, продуктово многообразие, възможност за бърза доставка в рамките на 2 ч. за град София, удобна Click & Collect услуга и професионално отношение.