Хранителни добавки

Грижа за добра памет и оросяване

Хранителни добавки Грижа за добра памет и оросяване

Паметта е способността на мозъка да кодира, съхранява и помни дадена информация и минали преживявания. От изключителна важност е грижата за добрата памет, за да се поддържа нормалното функциониране на мозъчните клетки. Така може да се предотврати развитието на болести като Алцхаймер и различни форми на деменция.

Оросяването е процес, който представлява снабдяването на мозъка с кръв. Различни фактори като състоянието на мозъчните кръвоносни съдове и степента им на разширение определят притока на кръв. Рискът от недостатъчното оросяване е по-голям при диабетиците, хората със наднормено тегло или тези със сърдечно съдово заболяване.

За да избегнете влошаване на паметта и оросяването е нужно да поддържате мозъка във форма. Честите физически упражнения, здравословният начин на хранене, стимулацията на мозъчната дейност чрез четене на книги, усвояване на нови езици или решаване на кръстословици и пълноценният сън (между 7 и 8 часа) са част от добрите практики, които може да вкарате в рутината си.

Понякога, въпреки следване на всички добри практики, организмът има нужда от допълнителна помощ, за да функционира правилно. Тогава, при необходимост, тази помощ може да включва лекарства за оросяване на мозъка и витамини за памет и концентрация. Препоръчително е да се посъветвате с лекар или фармацевт, преди прием на добавки за памет и оросяване.

Лекарства за оросяване на мозъка и за памет от онлайн аптека Subra

В сайта ни може да откриете разнообразни предложения от хапчета за оросяване на мозъка като HIGHER NATURE GINKGO BILOBA. Екстрактът от листата от гинко билоба съдържа различни активни съставки като флавоноиди, кверцетин, катехин и рутин, които подпомагат мисловната дейност.

Що се отнася до хапчетата за памет, то GINKGO VIN е подходящ избор, тъй като съдържа висококачествени екстракти от гинко билоба и гроздово семе, действащи благоприятно на кръвообращението, кръвното налягане и паметта. Друга положителна черта на Ginkgo Vin е, че не съдържа консерванти, оцветители и животински продукти.

Добавянето на допълнително витамини в ежедневието ви също би оказало положително влияние върху здравето. Хапчетата за концентрация DOPPELHERZ AKTIV Омега-3 + Гинко Билоба представляват комбинация между витамини от група В и витамин Е, екстракт от листа гинко билоба и Омега-3 мастни киселини. Това лекарство е подходящо при повишен стрес или умствено напрежение.

Разгледайте категория “Грижа за добрата памет и оросяване” в сайта ни и изберете подходящите продукти спрямо нуждите и състоянието ви.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете сайта ни и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури, и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!