Начало

Консултация с фармацевт

Начало Консултация с фармацевт
Миглена Котларова
Миглена Котларова

Скъпи клиенти на онлайн аптека Subra, можете да направите консултация с магистър-фармацевт през нашия сайт. Ние ви даваме възможност да говорите с компетентно лице, на което да споделите своите симптоми или да зададете въпроси, свързани със здравословното ви състояние, които ви притесняват. 

Консултацията, която предлагаме, е надеждна услуга, която ще ви бъде от полза, за да получите достоверна информация и насоки за избор на продукти, с които да облекчите често срещани симптоми.

Най-хубавото е, че всичко това може да се случи в комфорта на собствения ви дом. С възможността да разговаряте с наш фармацевт онлайн си спестявате не само време, но и опасността да влошите състоянието си или да заразите някого.


Имайте предвид, че по време на комуникацията нашите фармацевти вероятно ще се поинтересуват от вашата медицинска история, както и от медикаментите, които сте приемали досега. Възможно е те да зададат въпроси, благодарение на които да успеят по-лесно да определят по какъв начин да ви бъдат полезни в това да намерите правилните средства, с които да се почувствате по-добре. 


Здравето е най-важното нещо, с което разполагате. Не правете компромиси с него.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!

Може да задавате вашите въпроси в дните от понеделник до петък, от 09:00 до 17:00 часа.

Можете да очаквате отговор в рамките на 2 часа.

*Политика за защита на личните данни