Хранителни добавки

Продукти за отслабване

Хранителни добавки Продукти за отслабване
-15%
-15%
Стара цена: 13.59 лв
11.55 лв

FORTEX MAGNE D`ORO Течни сашета Годжи бери x 20 sach


Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 56.99 лв
48.44 лв

WEIGHT WORLD APPLE CIDER VINEGAR Gummies Ябълков оцет Гъми за отслабване х 90 gummies


Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 53.79 лв
45.72 лв

WEIGHT WORLD RASPBERRY KETONE Plus Малинови кетони Плюс за отслабване х 180 caps


Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 63.39 лв
53.88 лв

WEIGHT WORLD RASPBERRY KETONE Pure Малинови кетони 1200mg за отслабване х 180 caps


Поддържането на здравословно тегло е ключово за здравето на всеки човек.

Приемът на преработени храни и захари, заседналият начин на живот, ежедневният стрес и замърсеният въздух са само част от причините за натрупване на токсини в тялото. Признаци за това са болки в ставите, забавен метаболизъм, подуване на корема, главоболие, хормонален дисбаланс, проблеми с менструалния цикъл, качването на килограми и други.

Съществуват редица начини, чрез които организмът може да се пречисти. Сред основните методи за детоксикация са балансиран хранителен режим, включващ фибри, плодове и зеленчуци; редовна физическа активност; прием на 1,5 - 2 литра вода дневно; ограничаване употребата на алкохол и цигари и други. 

Намаляването на нивата на стрес чрез медитация, дълбоко дишане или практикуване на хоби, както и осигуряването на достатъчно количество качествен сън също са важни фактори, които помагат за поддържането на здравословно тегло и за пречистване на тялото. 

Понякога обаче взетите мерки не са достатъчно ефикасни. В такива случаи може да се наложи консултация със специалист и прием на хапчета за отслабване и детоксикация.

Хапчета за отслабване от Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете различни продукти за справяне с излишните килограми и за пречистване на организма.

Капсулите за отслабване WEIGHT WORLD PURE GREEN COFFEE са добър помощник, ако искате да ограничите усвояването на захари. Екстрактът от зелено кафе, съдържащ се в хапчетата за отслабване, спомага за свалянето на килограми и предотвратява качването им. Weight World Pure Green Coffee имат и антиоксидантно и тонизиращо действие, което намалява умората и подобрява продуктивността.

Ако се нуждаете от пълна детоксикация на тялото, добавките за отслабване NATURES WAY FIBER FUSION Daily ще ви помогнат да изхвърлите токсините от организма и да контролирате кръвната си захар. Освен това те регулират храносмилането, което ще окаже благоприятен ефект срещу борбата с килограмите.

Ако имате проблеми с черния дроб, то течният концентрат BARBEL DREXEL INNERLICHE REINIGUNG е подходящ избор. Той съчетава плодови концентрати, витамин C, растителни екстракти, цинк и селен. Тази ефективна комбинация помага за доброто функциониране на черния дроб, бъбреците и лимфите. 

При нас ще намерите и таблетките за отслабване DOUBLE WOOD Saffron Extract, които притежават антиоксидантни свойства и спомагат за регулиране на телесната маса. Сред останалите ползи на капсулите Double Wood са това, че подобряват настроението и облекчават синдромите на предменструалния синдром (ПМС).

Добавки за отслабване и детоксикация от онлайн аптека Subra

Преди прием на хапчета за отслабване е силно препоръчително да направите консултация с вашия лекар или специалист.

Разгледайте категория “Грижа за здравословно тегло и детокс” в сайта ни и изберете подходящите продукти спрямо нуждите и състоянието ви, и препоръките на специалист.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!