Назад

В наличност

WEIGHT WORLD PURE GREEN COFFEE Зелено кафе за отслабване x 90 caps

Код:

47508

Марка:

Weight World

Производител:

Comfort Click Ltd,

53.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

WEIGHT WORLD PURE GREEN COFFEE Зелено кафе за отслабване x 90 caps

Кафе за отслабване

Предназначение: 
Добра подкрепа при отслабване с мек ободряващ и стимулиращ ефект.

Действие: 
Отслабвай здравословно, чувствай се страхотно с Green Coffee Pure на британската компания WeightWorld! Супер мощна формула в подкрепа на здравословния начин на живот!

Зелено кафе – Green Coffee Pure е първокласна хранителна добавка, която ви предоставя изключителните 21000 mg чист екстракт от зелено кафе във всяка дневна доза. Естествен източник е на хлорогенна киселина, която ограничава усвояването на захари, стимулира метаболитната активност на черния дроб, който изгаря повече мазнини, като по този начин подпомага отслабването и намаляването на телесните мазнини.

Следователно, екстрактът от зелено кафе използва двоен механизъм за отслабване, тъй като подпомага загубата на мазнини и едновременно с това, предотвратява усвояването на мазнини и захар, което не позволява натрупване на килограми.

Green Coffee Pure е под формата на малки, лесни за поглъщане, растителни капсули.

Полезни свойства на хранителната добавка Green Coffee Pure

· Изцяло натурални съставки – 100% чисти и ръчно брани кафени зърна;

· Мощна концентрация - 21000 mg чист екстракт от зелено кафе;

· Подпомага отслабването и намаляването на телесните мазнини;

· Осигурява защита на черния дроб;

· Антиоксидантни свойства, състоящи се в борба със свободните радикали, забавящи процеса на стареене на организма;

· Намалява апетита;

· Тонизира и енергизира - подобрява физическата работоспособност, повишава издръжливостта и намалява физическата и умствената умора;

· Влияе върху редуцирането на целулита;

· Помага за поддържане на нормални нива на холестерола и кръвната захар;

· Не дразни стомаха;

· Капсулите с малък размер и са лесни за преглъщане;

· Без ГМО, без глутен;

· Подходяща за вегани и вегетарианци.

Произход и състав на зеленото кафе

Кафето е растение, принадлежащо към семейство Marzanaceae. Това е вечнозелено растение, достигащо 4-7 м височина. Кафеените храсти растат в междутропичните райони. Цветовете са бели, малки по размер и миришат приятно на жасмин. Плодовете на кафето са месести плодове, които променят цвета си от червено до жълто, до лилаво, по време на узряване. Всеки плод съдържа две полукръгли семена. За извличане на семената от кафето се използват два метода – естествено сушене на плодовете на слънце, последвано от машинно обелване и така наречения мокър метод. Следващите стъпки са сортиране, сушене, полиране и т.н. Такива сурови зърна са познати като „зелено кафе“.

100 г зелено кафе осигурява около 14 ккал и 3,3 г въглехидрати.

Съдържанието на хлорогенна киселина е 60000 mg/kg.

Хлорогенната киселина е екстракт от хининова киселина и кафеена киселина, характеризиращ се с много горчив вкус.

Зеленото кафе съдържа също:

· пантотенова киселина;

· витамин С;

· фолиева киселина;

· витамини В1, В2, В12;

· полифеноли;

· ферулова киселина;

· салицилова киселина;

· кофеин;

· минерали, включително: мед, манган, желязо, цинк, калций, фосфор, магнезий, натрий, калий.

Зелено кафе – какви са неговите ползи за здравето

Кафето съдържа много биологично активни съединения, кофеин и редица антиоксиданти. Благодарение на богатия си състав, той има много положителни свойства.

Антиоксидантите в кафето включват фенолни киселини като от значение са кафеиновите и хлорогенните киселини. Излишните свободни радикали увеличават риска от много заболявания (вкл. Паркинсон, болестта на Алцхаймер, бронхиална астма, атеросклероза, диабет),антиоксидантните вещества неутрализират техния ефект.

Хлорогенната киселина намалява абсорбцията на глюкоза с до 7%. Благодарение на това, тялото ни е принудено да използва натрупаните преди това запаси от захар, с което пък се допринася за изгаряне на мазнини и респ. до загуба на излишни килограми. Тя също помага да се инхибират атаките на "вълчи глад“. В допълнение, хлорогенната киселина има противовъзпалителни и холеретични свойства. Кофеиновата киселина има антибактериален ефект и действа като инхибитор на нетипичните клетки.

Зеленото кафе също намалява нивата на глюкозата, триглицеридите и холестерола в кръвта. В допълнение, то противодейства на кариеса. Съдържащите се в него съединения – кофеин, хлорогенна киселина и тригонелин попадат в зъбите и пречат на контакта им с бактериите.

Зелено кафе за отслабване

Зеленото кафе е известно главно като ефективна естествена помощ за отслабване. Всичко това се дължи на високото съдържание на хлорогенна киселина. Положителният ефект върху намаляването на теглото се потвърждава от научни изследвания Проучвания при мишки показват, че редовната консумация на зелено кафе може да противодейства на наднорменото тегло и затлъстяването. То намалява натрупването на мастна тъкан чрез регулиране на производството на мастни клетки и гени, свързани с липидния и протеиновия метаболизъм. Експеримент върху хора, потвърди положителния ефект на зеленото кафе върху процесите на отслабване. В проучването са участвали затлъстели жени на възраст 25-45 години. Те били разделени на 2 групи – жени, консумиращи 400 мг зелено кафе на ден и жени, приемащи плацебо. И двете групи жени използват правилно балансирана хранителна диета. След 8 седмици се наблюдава загуба на тегло и в двете групи, но загубата на тегло при жените, консумиращи зелено кафе, е по-голяма. Резултатът от анализа потвърждава благоприятните ефекти на зеленото кафе върху загубата на тегло, но само в хода на следването на здравословна диета.

Състав: 
Съставки:                        (в 3 капс.) (дн.доза) 

Зелено кафе                         420 mg 420 mg 

Екстракт 50:1, от зърна на еквивалентен на 21000 mg зелено кафе (прах)

Хипромелоза (капсула),магнезиев стеарат, силициев диоксид, кафяв ориз (брашно).

Съдържа: Кофеин.

Начин на употреба: 
За възрастни над 18 г.: По 3 капсули дневно,за предпочитане 1 час след хранене,с обилно количество вода.

Специални указания: 
Не се препоръчва за употреба от деца, бременни и кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: 
Comfort Click Ltd

Страна на произход: 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0